![]() |
[SCAM] NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SCAM] NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz (/Temat-SCAM-NoBox-do-2-dziennie-www-nobox-biz-65415) |
RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - Kazio_Odlotowy - 09-04-2013 20:43 Dzisiaj dwie wypłaty czy to jakiś błąd? Bo jak dwie to nieźle zdenerwuję, bo nie zdążyłem dzisiaj wyklikać przed drugą -_- RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - mr. nobody - 10-04-2013 00:08 Nie, to wciąż te przychodzące z opóźnieniem powiadomienia z dnia dzisiejszego. Luz. ![]() RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - longlay1 - 10-04-2013 06:24 /już wszystko działa prawidłowo. Poza tym otrzymaliśmy wiadomość, że bitcoin jest wprowadzony do nobox. Ale jeszcze dokładnie muszę ustalić jak to będzie działać i gdzie to znaleźć. Z przyjemnych informacji - do 20.)4 jest promocja - dodawane 10% do każdej inwestycji ![]() RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - mr. nobody - 10-04-2013 09:08 Mi już naliczyło dodatkowe 10%. ![]() Póki co raczej niewiele się z tymi Bitcoinami da zrobić. Na początku Maja ma być wprowadzona możliwość wymian i handlu między użytkownikami + później np. sklepy, które będą się posługiwać Bitcoinami jako walutą. Ale ja póki co podchodzę do tego ostrożnie - z LR mam 0% prowizji na wszystko, a widzę, że Bitcoiny mają 1% ![]() RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - Kamilos397 - 10-04-2013 09:35 Zastanawia mnie czemu admin za wszelką cenę chce aby większość właśnie teraz przed końcem kwietnia reinwestowała czego dowodem jest ta promocja? Czy ktoś zna może jakąś racjonalną odpowiedź? ![]() RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - mr. nobody - 10-04-2013 09:54 Niestety ja nie mam takiej. ^^ Jedynie moje własne jakieś przemyślenia, że chce jak najwięcej pieniędzy mieć w systemie przed obniżeniem ROI - co poskutkuje lepszym i dłuższym zabezpieczeniem finansowym programu. ...bo o innych opcjach nie chcę myśleć. ![]() RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - Meloman - 10-04-2013 10:43 Ja w pełni odebrałem to że właśnie chce jak najwięcej admin zebrać kasy przed 1 Maja, aby potem na długo długo starczyło, bo jak wiadome od 1 Maja, bardzo dużo osób już jest z czystego zysku, wiec musi być jakieś ubezpieczenie aby mógł program naprawdę długo chodzić, dla mnie to dobre posunięcie i na pewno większą żywotność dla programu. Bitcoin działa już w pełni, jak ktoś ma trochę Bitcoinów do może wpłacać, ale nie wiem czy potencjalni użytkownicy którzy wpłacali z LR na przykład to czy to coś dla nich zmienia, po prostu nowy procesor płatniczy i tyle ![]() Karlo informuje nas o jakimś kolejnym systemie który ma wyjść prawdopodobnie po 1 Maja, ciekawe co to nam przyniesie. Tymczasem teraz będę tym bardziej reinwestować bo promocja 10%, więc trzeba korzystać. A tu teraz coś miłego dla oka mojego i mam nadzieje innych, parę wypłat z Noboxa. ![]() Czyli blisko 400$ w 7 dni ![]() A u was jaki stan kont LR, oraz depozytu w Nobox, czyli ile macie dziennie aktualnie ![]() RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - mr. nobody - 10-04-2013 11:08 Ja 21$ dziennie aktualnie... ale powoli rośnie. ![]() RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - Luqen - 10-04-2013 22:12 Czytam ten temat i w sumie nie za bardzo wiem o co tutaj chodzi. na czym sie zarabia i jak najlpeiej zarobić. Powiem tylko że jestem kompletnym nowicjuszem w zarabianiu przez internet co nawet widać po ilości postów ![]() Prosze o jakąś konkretną odpowiedź która mi pomoże w początkach bo nawet nie wiem co klikac na tej stronce ![]() RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - Kazio_Odlotowy - 10-04-2013 22:33 1. Inwestujesz dowolną kwotę (min. 10$) 2. Codziennie klikasz po 8 reklam, aby dostać naliczenie 2% 3. Dla darmowych kont jest (do 1 maja) to 180% dla darmowych kont oraz 250% dla kont premium (koszt 5$ miesięcznie) - (od maja odpowiednio 120% / 220%) 4. Po osiągnięciu np. 180% - co nastąpi po 90 dniach twoja inwestycja się zakończy, zwrotu depozytu nie otrzymujesz. 5. Dzienne zarobki możesz na bieżąco wypłacać. To chyba tyle. Jak masz więcej pytań to wal śmiało. |