![]() |
Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał (/Temat-Graj-ze-mna-pomoge-pomnozyc-Twoj-kapital-60560) |
RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - sacrifice - 14-11-2012 21:51 dokładnie, ja również czekam ![]() RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - filipoos - 16-11-2012 21:56 no ja też "czekam", ale na ten moment zero kontaktu... RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - bodek7654 - 16-11-2012 22:45 zaraz po burzy na forum gdzie napisalem ze udostepnie scan dowodu, dostalem od niego pouczenie prawne ze jednak nie moga wykorzystywac jego scan dowodu w ten sposob i niestety po sprawdzeniu mial racje ale na jego koncie na allegro ktos w komentarzu podal jego wlasciwe dane, jak wielu teraz czeka na pieniadze a on juz nie odpisuje od dobrych paru dni , wiec oklaski dla tych co wiezyli w dobroc oszusta ![]() RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - cpr - 16-11-2012 22:52 Mnie ten pan okradł na 300zł. Nie wiem jak reszta, ale ja miałem konto Skrill zasilane z karty kredytowej i jutro w banku zgłaszam charge back. RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - filipoos - 16-11-2012 22:56 Kontakt już jest, Pieniędzy mogę spodziewać się na początku przyszłego tygodnia, Skargę wycofuję ![]() RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - cpr - 19-11-2012 14:40 Bardzo proszę Admina o zabezpieczenie danych z logowania w tym adresów IP użytkownika GIT, gdyż jutro zgłaszam sprawę na policję i zapewne będą potrzebowali tych danych. RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - miniek9090 - 19-11-2012 16:25 Nie bylo mnie na forum tydzien i juz sporo oszustw widze... Moze niech odbanuja git'a na 24h i Nam wszystko wyjasni...innego sposobu na odzyskanie kasy chyba nie ma. RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - cpr - 19-11-2012 17:25 (19-11-2012 16:25)miniek9090 napisał(a): Nie bylo mnie na forum tydzien i juz sporo oszustw widze... Nic nam nie wyjaśni bo to oszust. Ja jutro zgłaszam oszustwo na komendzie. Mam podrobione potwierdzenie przelewu od Pana, jego skany dowodu osobistego, a ustaleniem adresu IP (chociaż nie wiem czy będzie potrzebne) zajmie się już policja. RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - miniek9090 - 19-11-2012 18:17 Aha. Typ troche dziwny . Chcial podpisywac umowy i dawac dane osobiste i do tego oszukiwal. Moze to kolejne konto naszego nofuturka ![]() RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - cpr - 19-11-2012 20:05 (19-11-2012 18:17)miniek9090 napisał(a): Aha. Typ troche dziwny . Chcial podpisywac umowy i dawac dane osobiste i do tego oszukiwal. Moze to kolejne konto naszego nofuturka No kto to wie. Teraz nie mam czasu, ale jutro wkleję tutaj naszą korespondencję i zobaczycie co to za człowiek, jak zwodzi i oszukuje. |