Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Szukasz mentora ? - Zajrzyj (/Temat-Szukasz-mentora-Zajrzyj-59806) |
RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Logio1994 - 18-06-2013 11:04 1.Metoda zarobku: Obojętnie 2.Serwis: Obojętnie 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś?: Posiadam bloga, zarobiłem łącznie na firecash.org ; $60.42 4.Twoje wymagania: Regularne zarabianie 2-3 $ dziennie, podsuwanie nisz 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Przepisanie się na twojego Refa. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - BloNdyN95 - 19-06-2013 16:16 Kod: 1.Metoda zarobku:(PPA) 2.Serwis: AstroCash.org 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Taaa, 3.49 przez miesiac ponad .. Ale tak to srednio. 4.Twoje wymagania: Pomoc przy zarobkach, podac mi jak szukac skutecznie nisze na fr zoltki itp itd oraz pomoc przy pozycjonowaniu i ustalenie aby byly same wysokie pobrania na ac 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Tak. Rejestracja z refa, + 15% zarobkow miesiecznie jakie zarobie. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Panix - 20-06-2013 15:33 1.Metoda zarobku:(PPA) 2.Serwis: AstroCash.org 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Pracuję nad tym 4.Twoje wymagania: Podstawowe wskazówki, jak najlepiej promować, ogólnie jak się dorobić kasy 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Tak. Rejestracja z refa, % moich zarobków do uzgodnienia RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - N55 - 22-06-2013 17:06 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: Liczę na doradzenie najlepszego 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Kiedyś trochę 4.Twoje wymagania: Skuteczna pomoc, wyjaśnianie. (nie na zasadzie dam ci linka do poradników i radź sobie sama) 5.Czy oferujesz coś w zamian za pomoc ? Zarejestrowanie z reflinka RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - fatall1tz - 24-06-2013 10:25 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD)PPA 2.Serwis:Obojętnie 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Kiedyś uploadowałem gry, wyjdzie około 90zł 4.Twoje wymagania:Wyjaśnienie i pomoc z zaczęciem 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestrację z refa, jakiś % gdy zacznę zarabiać RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - szpila.mikolaj - 24-06-2013 11:08 1.Metoda zarobku: Nie ma znaczenia, ale chyba najlepsza jest PPA 2.Serwis: Nie ma znaczenia 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś?: Zero 4.Twoje wymagania: Nauczyć się zarabiać przynajmniej 100 zł miesięcznie 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Przepisanie się na twojego Refa. Pozdrawiam! RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - beq1993 - 24-06-2013 18:42 1.Metoda zarobku: Obojętne 2.Serwis: Obojętne 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? W PPA/PPD jeszcze nigdy nic nie zrobiłem, ale chce zacząć zarabiać. 4.Twoje wymagania: Wyjaśnienie co i jak. Kilka porad na temat zarabiania na uploadzie. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestracje z refa i % z zarobków. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - milosz998 - 24-06-2013 20:42 1.Metoda zarobku: Ta, którą narzuci mi mentor i która według niego jest najlepsza. 2.Serwis: Dowolnie. 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Zarabiałem kiedyś, zarobiłem jakieś 200 może 300$ łącznie. 4.Twoje wymagania: Pomoc przy promowaniu swoich linków, porady, zmotywowanie mnie do pracy poprzez ocenę mojej pracy i podpowiedzi przy poprawie błędów które popełniam. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Oczywiście rejestracja z refka i dobra, stała współpraca, bez lecenia w kulki. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Senase - 25-06-2013 09:09 1.Metoda zarobku: PPA/PPD 2.Serwis: Dowolnie. 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Narazie zero zarobku, dużo czytam o PPA ale nadal to za mało 4.Twoje wymagania: Pomoc i wyjaśnienie jak najlepiej zarobić pieniądze 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestracja z refka i % z zarobku. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Tyrkijt - 25-06-2013 15:30 1.Metoda zarobku: -PPA 2.Serwis: - FireCash 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? - Doświadczenie jakieś jest, trochę wiem, w ciągu przygody z serwisami PPA zarobiłem cos około 500$ 4.Twoje wymagania: - pomoc w zarabianiu 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? - Rejestracje z refa. Gdyby ktoś był chętny gg: 2287414 |