CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs (/Temat-CPM24-PL-OPINIA-Nowy-CPM-Dobre-stawki-i-prosty-interfejs-58043) |
RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - xsebax - 16-09-2013 20:15 Moim zdaniem to pierwsze sygnały o niewypłacalności serwisu. U mnie cyrki. Niby rachunek nie doszedł, teraz niby wypłata zlecona dzisiaj i zawsze była w tej samej chwili na koncie mbanku, dziś pierwszy raz wypłaty na koncie cały czas brak. Czyżby teraz etap, "od nas przelew wyszedł i nie wiemy dlaczego nie ma u Pana" ? Sytuacja trwa już blisko miesiąc RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - gergo - 17-09-2013 09:04 UWAGA! Serwis już nie wypłaca - SCAM !!! RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - malwinski - 17-09-2013 09:07 ważne ze serwis wypłaca pieniądze, a jeden dzień spoźnienia to może być wynik że mają tysiąc użytkowników, wiec przelewy mogą stać w kolejce z jeden dzień. ja sie ciesze ze dostaje kase zawsze w ciagu 5 dni, a zaden serwis w polsce tak szybko nie wypłaca np. ostatnią wypłatę zleciłem 11 września, napisano mi że przelew zrealizowany 13 września a 14 była na koncie Polaki i tak zawsze będą krytykować coś co jest dobre bo0 wiadomo chca zarabaic miliony cieszcie sie ze cpm24 jest obecnie najlepszy i najbardziej rozwijajacym sie cpm w polsce i przede wszystkim płaci! RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - gergo - 17-09-2013 09:12 Ja czekam na wypłatę od 3 września, więc raczej nie marudze ze względu na to, że "polak zawsze będzie krytykował " drogi kolego... Poza tym, ze strony cpm24 kontakt od 3 września ze mną jest ZEROWY !!!! Mam tez kilku znajomych, co nie otrzymali wypłat z sierpnia. RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - xsebax - 17-09-2013 10:53 malwinski, czytanie ze zrozumieniem, to taka wazna i dobra cecha Ja czekam od 23 sierpnia, u mnie moj kalendarz pokazuje, ze dzisiaj mamy 17 wrzesnia, wiec z calym szacunkiem, ale nie rozumiem, o jakim jednym dniu zwloki wspominasz Czytajac inne wypowiedzi jasno mozna odniesc wrazenie, ze serwis traci plynnosc i sa powazne problemy z regularnymi platnosciami. RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - xsebax - 17-09-2013 12:05 Otrzymałem właśnie przelew za rachunek z dnia 23 sierpnia. RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - gergo - 17-09-2013 14:25 w takim razie może coś z tego będzie, skoro ja czekam na przelew z 3 września... RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - ShakD - 17-09-2013 17:46 jak do tąd nie miałem z nimi problemu, no ale już powoli zbiera mi się kolejna sumka do wypłaty, więc zobaczymy jak pójdzie RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - mistrzseo - 30-09-2013 18:24 dzsiaj komunikat wypłaty od 50zł dopiero. chyba duzo ludzi wyplacało 30zł, dlatego podwyższyli do 50zł RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - Pentas - 10-10-2013 09:37 Mają już ponad tysiac użytkowników wow dzisiejszy komunikat na stronie "Dodano: 10.10.2013r. Nasz serwis na dzień dzisiejszy liczy już 1006 użytkowników.Dziękujemy, że jesteście z nami !" widać ze lecą do przodu |