Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Damkofr - 21-03-2012 17:39

Czyli można już wypłacać na MB?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ignisinferius - 21-03-2012 17:49

dopiero od jutra

niech ktoś spróbuje wypełnić akcje, bo mi nie zalicza obecnie żadnych (na nowym koncie)
nie wiem czy to opóźnienie czy znaleźli sposób na proxy

// 22:54
ok akcje zaliczone pół godzinki temu
tak jak pisałem jutro test MB

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Damkofr - 22-03-2012 18:16

dostałem bana ;( a jak u was?

Napiszcie jak będzie MB działać to z proxy spróbuje.

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 22-03-2012 19:49

u mnie bana brak, kasy brak, ;/

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Dennisek78 - 22-03-2012 21:20

uuu wyczekujecie nie wiem czego xDDD

Lepiej sobie narazie odpuście i poczekajcie aż będą systematycznie wypłacać Smile

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 22-03-2012 21:42

U mnie bana brak.
Czekam aż będzie opcja przelewu na MB,ponieważ na paypal sobie jeszcze trochę poczekamy...
Zarabiam na firecash to tam od 28 lutego robią im ocenę konta:/

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Damkofr - 22-03-2012 21:47

poczekam az zaczna wyplacac a w miedzy czasie zarabiam sobie na platnezadania polecam ponad 3 zl spokojnie na dzien jak cos gg3993571

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ignisinferius - 22-03-2012 23:49

wypłaty na MB dostępne, wypłata na 6 euro zlecona Huh
jak przyjdzie (lub dostanę bana Jerk2) to dam znać

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 22-03-2012 23:52

no to chwal się jutro z rana o wyniku to też zaczne inwazje Big Grin

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - rasiak221 - 23-03-2012 06:51

wypłata doszła na moneybookersa. Wink dowody wrzuce jak wróce ze szkołyWink