Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
anno1777.com - pierwsza na świecie platna gra przeglądarkowa! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: anno1777.com - pierwsza na świecie platna gra przeglądarkowa! (/Temat-anno1777-com-pierwsza-na-swiecie-platna-gra-przegladarkowa-44049)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

RE: zarabianie w grze przelądarkowej - ascanio - 12-08-2012 12:32

Wynajem mieszkania i ubrania (wszystko Q5). Przy czym tylko jedną część odzienia (Zazwyczaj jedna jest dużo tańsza od pozostałych. Ja ostatnio kupiłem rękawiczki po ok.9PLN, kiedy inne ubrania były po 18-19PLN).

Przy okazji zapytam, czy ktoś weryfikował konto na cashtrusted.com poprzez przesyłkę pocztową, bo nie wiem ile mam na nią czekać?

RE: zarabianie w grze przelądarkowej - PawkusPL - 12-08-2012 14:56

Ok, dzięki.. A jak kupię te ubrania, to Wellness będzie mi przybywał o tej godzinie o której kupiłem, czy na początku każdego dnia..

Jak nic nie weryfikowałem ; )

RE: zarabianie w grze przelądarkowej - ascanio - 12-08-2012 17:29

(12-08-2012 14:56)PawkusPL napisał(a):  Ok, dzięki.. A jak kupię te ubrania, to Wellness będzie mi przybywał o tej godzinie o której kupiłem, czy na początku każdego dnia..
Nie wiem dokładnie jak to działa. Zawsze jak wchodzę następnegodnia, to Wellness jest już dodane.
(12-08-2012 14:56)PawkusPL napisał(a):  Jak nic nie weryfikowałem ; )
Po pewnym czasie nie można wykonać żadnej akcji, bo trzeba zweryfikować konto (takie zabezpieczenie przeciw zakładaniu wielu kont). Są trzy możliwości: płatny sms (5 Euro), wysłanie skanu dokumentu tożsamości lub list. Najlepiej wybrać skan dokumentu, ale ja przez przypadek aplikowałem o list i nie wiem po jakim czasie go dostanę.

RE: zarabianie w grze przelądarkowej - PawkusPL - 12-08-2012 17:45

Po jakim miej więcej czasie będą prosić o weryfikacje?

RE: zarabianie w grze przelądarkowej - ascanio - 13-08-2012 10:55

Ja dostałem po około miesiącu gry. Ale może to jest zależne od innych czynników (np. zarobków). Nie wiem dokładnie

RE: zarabianie w grze przelądarkowej - PawkusPL - 13-08-2012 11:06

To ja wole wybrać sms'a Wink

RE: zarabianie w grze przelądarkowej - just4now - 13-08-2012 11:35

ja zrobilem smsem, i jako że jestem przezorny wyslalem go z bramki orange world (jesli masz numer w orange to tam masz 30 darmowych esów, zagramanice też) Smile kod przyszedl na telefon, wpisalem i gra gitara Smile

RE: zarabianie w grze przelądarkowej - PawkusPL - 13-08-2012 17:32

Hehe, dobry pomysł xD
Podasz link do tej bramki? Bo nigdy tego nie używałem Wink

RE: zarabianie w grze przelądarkowej - just4now - 13-08-2012 21:47

no http://www.orange.pl Big Grin jak masz numer z orange to go rejestruje do orange world i masz tam swoją brameczkę do wszystkich sieci Smile

RE: zarabianie w grze przelądarkowej - duzypawel - 20-08-2012 14:36

chętnie odsprzedam trochę golda: puszczam przelewem bankowym w grze goldy za zł na payza / ego / paypal / lub ekwiwalent w $ na stp. Obecna wartość 4 goldów to 1 euro z małym groszem. ja proponuję 1 gold za 0,9 zł.

Chętnych proszę o kontakt pw tutaj lub w grze. Mój nick to BiliCandle