![]() |
Last Man Standing - Ewhoring - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Last Man Standing - Ewhoring (/Temat-Last-Man-Standing-Ewhoring-171380) |
RE: Last Man Standing - Ewhoring - njr - 17-11-2021 23:24 Z mojego doświadczenia nie polecam wprost udostępniać na profilu zarys cenowy, można to wykorzystać w prywatnej wiadomości i dostosować pod klienta. Często stosuje co jakiś czas na relacji że dziś jest taki i taki dzień więc z tej okazji -20% na pakiety a cene podajemy wciąż tą samą ![]() Też widzę na takich profilach zbyt niski próg cenowy przez co potencjalna grupa odbiorców myśli że aż tak tanio jak jest to musi być "badziewie" Pare lat w sprzedaży oraz w psychologi ułatwiło mi wbrnąć w EW a szczególnie dzięki @ShuQi , jesteś mega kocur i życzę dalszych sukcesów bo dzięki twojemu dzienniczkowi zmotywowałeś mnie do działania ![]() Polecam też troche doedukować się w programie graficznym Photoshop, przyda się w tym działaniu. RE: Last Man Standing - Ewhoring - Linart - 18-11-2021 11:39 Kolejna kryptoreklama "mentoringu" za 3.000pln? Dostajecie rabat za napisanie pozytywnej oceny przed zakupem, czy zwrot % po jej wystawieniu? RE: Last Man Standing - Ewhoring - jblsti - 18-11-2021 12:10 Czy jest ktoś kto mógłby pomóc w zagłębieniu się w temat? Będę ogromnie wdzięczny RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 18-11-2021 12:22 (18-11-2021 11:39)Linart napisał(a): Kolejna kryptoreklama "mentoringu" za 3.000pln? Sądzę że to już najwyższa pora przestać płakać i zabrać się za robotę ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 19-11-2021 08:17 Cześć. Dostałem bardzo dużo wiadomości, na które z powodu braku czasu nie jestem odpowiedzieć aktualnie. Postaram się w najbliższym czasie usiąść i odpowiedzieć każdemu. Jeżeli max do poniedziałku nie otrzymasz odpowiedzi na wiadomość, napisz ją ponownie ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - Guxinimod - 20-11-2021 21:04 Świetne wyniki, powodzenia dalej. Z próbkowiczami faktycznie jest plaga, śmiem twierdzić, że na moim ruchu jest ich ponad 50%. Również leci od razu blokada. Ktoś z was poleci portfel do przyjmowania płatności blikiem ? Na YetiPay niby jest ta opcja, ale po wybraniu BLIK'a, na kolejnej stronie już go nie ma do wyboru, tylko banki. RE: Last Man Standing - Ewhoring - Admin - 21-11-2021 20:33 Aktualnymi wynikami ShaQ sie pochwal ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - oskarek2000 - 22-11-2021 17:11 Witam, zauważyliście może gorszy ruch z Tindera ? Od kilku dni jakby moje profile na tinderze nie były widoczne jak kiedyś RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 22-11-2021 22:36 Wynika to naprawdę z wielu tematów, które finalnie zeszły się w jedno = brak czasu na ewho = niskie finalne zarobki(przy całkiem spoko dniówce) Mam mocne wrażenie, że moja głowa przestawiła się na tryb " daj se chłopie siana, miałeś naprawdę dobrych 10 miesięcy, odpocznij" i po prostu nie chce mi się pracować ![]() ![]() Sądzę że dobrym pomysłem będzie ustawienie celu zarobkowego np. na........................ 15k do końca roku, aby na spokojnie go zrealizować i już przed świętami odpoczywać aż do nowego roku, taka hmmm motywacja aby zrobić co swoje i "z głowy". Mamy tutaj jakiegoś psychologa? To dobry pomysł czy jednak należy go zmodernizować? RE: Last Man Standing - Ewhoring - Admin - 22-11-2021 22:59 Oj nie poradzę Ci mordko, ja to pracoholik od dekady byłem, teraz jesienna huśtawka nastrojów co do stosunku do pracy albo jest zaangażowanie na poziomie 130% i nie ma mnie dla nikogo albo 30% i przepracuje 2-3 godziny, zależy od dni. Sytuacje ekonomiczne-pandemiczna i sama inflacja raz mnie napędza a raz hamuje... Jako twój wspólnik nie pozwoliłbym Ci na takie zachowania (lenistwo ![]() ![]() ![]() ps. tam też możesz zabrać laptopa =x ![]() |