Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: prolific.ac - świetnie płatne ankiety (/Temat-prolific-ac-swietnie-platne-ankiety-157283)

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - ggusiaja - 19-10-2018 11:37

(19-10-2018 11:29)Martuskaa1919 napisał(a):  
(18-10-2018 19:27)kornik1945 napisał(a):  Mam pytanie Smile Logujecie się co jakiś czas i polujecie czy macie cały czas uruchomioną stronę w zakładce? Smile

Mam cały czas otwartą stronę w pracy i zerkam co chwilę. Jak na złość od 2 dni cisza... Nie każdy dostaje to samo jak widać Tongue

Mam do Was pytanie.. W pytaniach profilowych było coś takiego "czy twój partner/ mąż też posiada konto na prolific? czy chciałabyś uczestniczyć w projektach także razem z nim "? Czy mam rozumieć, że mogę założyć mężowi tam konto i wypełniać ankiety na tym samym IP? A dodatkowo czasem wpadną jakieś projekty dla nas dwóch za większą kasę??

Hmm jak to jest czy nie zbanują obydwu kont ? Nigdzie nie mogę nic znaleźć u nich w regulaminie na temat rejestracji 2 osób z jednego gospodarstwa.

A to pytanie profilowe zbiło mnie z tropu...

Ciężko powiedzieć, najlepiej napisz do nich właśnie z takim zapytaniem. Bo z jednej strony myślę, że multikont nie można zakładać a z drugiej strony sami sugerują, że można brać udział razem.

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Patek - 19-10-2018 11:37

(19-10-2018 11:29)Martuskaa1919 napisał(a):  
(18-10-2018 19:27)kornik1945 napisał(a):  Mam pytanie Smile Logujecie się co jakiś czas i polujecie czy macie cały czas uruchomioną stronę w zakładce? Smile

Mam cały czas otwartą stronę w pracy i zerkam co chwilę. Jak na złość od 2 dni cisza... Nie każdy dostaje to samo jak widać Tongue

Mam do Was pytanie.. W pytaniach profilowych było coś takiego "czy twój partner/ mąż też posiada konto na prolific? czy chciałabyś uczestniczyć w projektach także razem z nim "? Czy mam rozumieć, że mogę założyć mężowi tam konto i wypełniać ankiety na tym samym IP? A dodatkowo czasem wpadną jakieś projekty dla nas dwóch za większą kasę??

Hmm jak to jest czy nie zbanują obydwu kont ? Nigdzie nie mogę nic znaleźć u nich w regulaminie na temat rejestracji 2 osób z jednego gospodarstwa.

A to pytanie profilowe zbiło mnie z tropu...

ja nic takiego nie mam

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - pawlosek - 19-10-2018 17:31

Ostatnie 3 dni bez ankiet, dzisiaj wpadła za 4,5 funciaka Wink

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Kryspin - 19-10-2018 18:01

Jak na złość mam laptopa w naprawie Sad

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - skylones - 19-10-2018 18:09

Mi tam nawet ankiety często się pojawiają. Mam już prawie 2£!

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - ggusiaja - 19-10-2018 18:36

Wczoraj zleciłam tu wypłatę dziś już otrzymałam i dziś wpadła jedna za 1,60, ale czekam na akceptacje, za to zaliczyli mi taką za 0,30Smile

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - kornik1945 - 23-10-2018 19:24

Udało się Wam coś w ostatnich dniach uplować Smile?

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - ggusiaja - 23-10-2018 19:34

(23-10-2018 19:24)kornik1945 napisał(a):  Udało się Wam coś w ostatnich dniach uplować Smile?

Wczoraj miałam ankietę za 2 Funty, ale popełniłam jakiś błąd i nagle się zamknęła i pewnie nie dostanę za nią kasy. A dziś raz sprawdzałam i nie miałam.

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - skylones - 23-10-2018 19:38

To trochę słabo, chociaż masz też szczęście! Najwięcej ile dostałem za ankietę do 1 Funt, lecz głównie jest to od 30 pensów do 60.

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Vicek - 23-10-2018 19:38

Zarejestrowałem sie tam,dalem adres email do konta paypal i pisze mi ze ponownie moge za 48 godzin UZUPELNIC Smile a status paypal EMAIL caly czas sie ładuje,co jest nie tak???