Bitcoin + Crypto = łatwy, szybki zarobek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: Bitcoin + Crypto = łatwy, szybki zarobek (/Temat-Bitcoin-Crypto-latwy-szybki-zarobek-148235) |
RE: Bitcoin + Crypto = łatwy, szybki zarobek - zaklinakase - 06-09-2017 15:47 Kupujesz jakąś walutę za x zł, a potem możesz sprzedać jej część lub całość w dowolnym czasie - nieważne czy kurs spadnie czy wzrośnie. Możesz sprzedać walutę nawet 1s po kupnie. RE: Bitcoin + Crypto = łatwy, szybki zarobek - remis - 06-09-2017 15:54 (06-09-2017 15:35)xaxaxa napisał(a): Moge o cos zapytac?Zacznij od bitbay.net załóż bezplatne konto wpłać sobie sto zeta np w żabce, kup sobie jakąś czastke eth zanotuj po jakim kursie, jak pójdzie do góry to sprzedaj i tak w kółko. Tylko abys nie skończył z oczami wlepionymi w ekran przez caly dzień to ustaw sobie sprzedaż np 5 proc drożej plus prowizja i same się wszystko zrobi. Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka RE: Bitcoin + Crypto = łatwy, szybki zarobek - BTC-analityk - 06-09-2017 15:57 (06-09-2017 15:35)xaxaxa napisał(a): Moge o cos zapytac? Jeśli cena będzie tobie odpowiadać a giełda istnieć jak i dana moneta( oczywiście jeśli w tym czasie nie będzie swapa-zmiany stylu monety) możesz i sprzedać to po roku lub dłużej O giełdach gdzie i kiedy handluje to trochę inna bajka bo naprawdę jest ich multum. Ale Trex to taki standard - lecz od paru dni moje saldo na nim nie przekracza nawet 0.1 BTC RE: Bitcoin + Crypto = łatwy, szybki zarobek - soszka2000 - 06-09-2017 16:19 Też poproszę o link jak będzie już dostępny RE: Bitcoin + Crypto = łatwy, szybki zarobek - BTC-analityk - 06-09-2017 17:25 Ok Panowie powoli zaczynam wysyłanie linków z racji iż jedna giełda mi padła mam trochę czasu - proponuję na wejściu skierować się do zakładki "luźna rozmowa" tam pomyślimy nad resztą tematów. Dodaje wszystkich którzy się zobowiązali do dołączenia do slack - zaczynam od zakładki nr "11" i wyżej ps: jeśli wpisałeś się wcześniej napisz tutaj jeszcze raz . RE: Bitcoin + Crypto = łatwy, szybki zarobek - Xavano - 06-09-2017 18:06 Również z chęcią zawitam na Slacku. Pozdrawiam RE: Bitcoin + Crypto = łatwy, szybki zarobek - dariuszkow4 - 06-09-2017 18:28 Mam pytanko . Znacie jakąś stronkę gdzie mogę sobie odpalić wykresy krypto i rysować sobie na nich ( Jak w MetaTraderze) ? Z góry dzięki za pomoc RE: Bitcoin + Crypto = łatwy, szybki zarobek - BTC-analityk - 06-09-2017 18:40 Link wysłany jeśli kogoś pomyliłem wybaczcie i piszcie jeszcze raz tutaj w temacie / Pozdrawiam RE: Bitcoin + Crypto = łatwy, szybki zarobek - xaxaxa - 06-09-2017 18:50 Dzieki za odpiwiedz, to co gieldy tak szybko padaja?? Kupujac eth po 300$/1 za 1000zl i sprzedajac jak skoczy do 400$ jestem 250 na czysto tak? RE: Bitcoin + Crypto = łatwy, szybki zarobek - BTC-analityk - 06-09-2017 19:08 (06-09-2017 18:50)xaxaxa napisał(a): Dzieki za odpiwiedz, to co gieldy tak szybko padaja?? Nie nie padają aktualnie na mojej głównej giełdzie jest robiona aktualizacja i mam spokoju na 3 godziny. a co do wykresów nie szukałem takich opcji to nie pomogę - ja sobie wszystko rysuję na screenach tak amatorsko ale ja uwielbiam prościznę |