![]() |
|
Najbardziej wkurza Cię... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (https://zarabiam.com/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (https://zarabiam.com/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Najbardziej wkurza Cię... (/Temat-Najbardziej-wkurza-Cie-133350) |
RE: Najbardziej wkurza Cię... - Begrezen - 05-01-2017 (05-01-2017, 20:10)rachman napisał(a): przypominam że to mój temat więc mogę sobie śmiecićchyba w swoim pokoju co najwyżej (05-01-2017, 20:10)rachman napisał(a): jak ktoś śmieci to zgłaszaj po prostu.nie jestem kapusiem, więc może bądź tak miły i sam zgłoś swoje posty
RE: Najbardziej wkurza Cię... - rachman - 05-01-2017 To Tobie coś nie pasi chcesz to zgłaszaj a nie się czepiasz. Idź robić oftopa gdzie indziej albo pisz co ci na nerwie wisi i tyle. RE: Najbardziej wkurza Cię... - rachman - 03-02-2017 Kolejne stronki padły cetobeto i mtf dały zarobić ale trzeba znów szukać odpowiedników brrr
RE: Najbardziej wkurza Cię... - ktosiek - 03-02-2017 Niezła spina w temacie off top
RE: Najbardziej wkurza Cię... - rachman - 03-02-2017 Czasem tak wychodzi jak ktoś przychodzi "pożartować" w temacie przeznaczonym właśnie nie do żartowania i się dziwi że ktoś żartu nie wychwycił ![]() Temat jest do wywalania z siebie żalów, nerwów itp. więc jak coś masz na nerwie - dorzuć do puli
RE: Najbardziej wkurza Cię... - Begrezen - 03-02-2017 mnie wkurzajo te wartościowe komentarze na jutubie typu: Cytat:-pierwszy
RE: Najbardziej wkurza Cię... - rachman - 02-04-2017 Ostatni bastion dzikiej zieleni w okolicy zostaje powoli zabudowywany
RE: Najbardziej wkurza Cię... - Begrezen - 03-04-2017 mnie wkurza brak realizmu w wiekszosci produkcji ero np. [spoiler]loszka robi komuś lodzika pod stołem a obok siedzi osoba trzecia i udaje że tego nie widzi, a jak BENIZ widac że jej głowa wystaje albo słychac odglosy i jęki, czy zawsze z tych osób trzecich robiących za obserwatorów muszą robić takich ułomnych i nieogarniętych debili? i to mają być produkcje wysokobudżetowe? za co ja wam płace? heellooł ale czasem jednak zdarzają się też sytuacje bardziej realne, typu: łysy z brazzers obrabia nauczycielke na lekcji przez 30 minut ale po wszystkim nagle sie budzi i okazuje sie że zasnął, a podczas snu drażnił swojego jaszczura i cała klasa sie z niego śmiała xD takie tru produkcje szanuję pamiętam też film, gdzie szef(znowu łysy) chciał zwolnić kelnerke, a jej bardzo zalezalo na pracy, więc zrobila mu ten tego i pare innych rzeczy, a gdy łysy już opróżnił swoją fabrykę majonezu to powiedział jej że i tak ją zwolni, a ona na to tylko "oł" xD uwielbiam tako gre aktorsko chociaz co do gry aktorskiej to sie czasem zdarzajo jakieś odpały, np. jest jakaś loszka i typ, co gra niby jakiegoś kujona przegrywa i wiadomo jak sie zachowuje, ale ma kurde mol rzeźbe, mase i wgl xD na pocżatku gra ułomnego a jak już jego ptaszek zawita do klatki to nagle robi się z niego bug segzu i bierze jom na calosc, a co z gro aktorsko??? a najbardziej pokręcona i rozbudowana fabuła jaką widzialem w tego typu filmach byla niezle pokrecona hehehe... przyznam ze nawet fabula + swietna muzyka była lepsza niz sceny kopulacji, co jest rzadkoscio a w skrocie wygladalo to tak, ze cala akcja miala miejsce w jakims laboratorium czy czyms takim, byly 2 lekarki pielegniarki, jakis tam leszcz osoba trzecia obserwator(na ktorego marnowano tylko pare cennych sekund filmu) i aktor jebaka, ale caly myk polegal na tym, ze on byl sklonowany i te klony ustawialy sie w kolejce do tego gabinetu xD a w gabinecie taki klon siadal na krzesle, byl podlaczany do jakiegos gunwa i jedna z loszek mu tanczyla przed nosem, i pierwszy klon niewytrzymal po podczas seansu dostal parkinsona i go wyrzucili, drugi klon okazal sie byc homo i tez go pogonili, a dopiero trzeci okazal sie cacy bo tam w ich maszynie pokazywalo ze "good response" "vital signs steady" no wiec lekarki sie uradowaly i waginy w ruch... a na koniec ten klon se wyszedl z gabinetu i zobaczyl te wadliwe klony i jego musk chyba tego nieogarnal jak to mozliwe i eksplodowal, a scena wybuchu glowy byla idealna, grafik plakal jak robil, ale i tak milo wspominam tom produkcje, szczegolnie fajna muzyka zapadla w pamiec, mam sentyment do tej produkcji naprawde, fajnie ze jeszcze producenci potrafia czyms zaskoczyc, no elo kto sie zgadza to rep [/spoiler] RE: Najbardziej wkurza Cię... - kpk25 - 04-04-2017 najbardziej wkurzają mnie... wredni ludzie bez uczuć
RE: Najbardziej wkurza Cię... - xjointmanx - 04-04-2017 Wysylam te smsy na konkursy na FB Pudzianowski wybral mnie miala byc fura a jest faktura z orange 1492.50 w dupie mam takie konkursy SCAM ten Fejsbuk I Pudzianowski ajjjj... |