Olszi zarabia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Olszi zarabia (/Temat-Olszi-zarabia-133277) |
RE: Zbieram na Lanosa w gazie :D - Olszi - 23-08-2016 10:46 Ok, pasuję ogarnąć du.. i zabrać się za robotę szczególnie, że ostatnio moje wydatki przewyższają dochody. Przesiadłem się na e-fajkę bo stwierdziłem, że ponad 300zł miesięcznie na szlugi to nieco za dużo. A co do zarabiania: Zrobiłem dziś trochę akcji na mypay i wpadło parę groszy Od czwartku baluję na Czad Festiwal. Gdyby ktoś z forumowiczów się wybierał to zapraszam na piwko RE: Zbieram na Lanosa w gazie :D - Trynda - 23-08-2016 11:22 Jaka e fajke kupiłeś? Sam przymierzam się do przesiadki, i myślałem nad jakimś Ego Aio, miałem kiedyś jakieś badzie za 50zl to nawet smaku nie było czuć Fajny dziennik, powodzenia w zarabianuu RE: Zbieram na Lanosa w gazie :D - Olszi - 23-08-2016 11:24 Raczej jest z dolnej półki. MILD. Kupiona w tabaku za 9 dyszek. RE: Zbieram na Lanosa w gazie :D - DonWestbam - 31-08-2016 23:24 Olszi a może kolejna próba w giełdę Ja cały czas gram, na XM.com po zweryfikowaniu danych masz 30$, a można grać na mikro lotach, nie za duże pieniądze porównując do plus500 ale i tak przyjemnie się gra RE: Zbieram na Lanosa w gazie :D - Olszi - 01-09-2016 08:12 (31-08-2016 23:24)DonWestbam napisał(a): Olszi a może kolejna próba w giełdę Ja cały czas gram, na XM.com po zweryfikowaniu danych masz 30$, a można grać na mikro lotach, nie za duże pieniądze porównując do plus500 ale i tak przyjemnie się gra Szybko tam bonus przewaliłem 2 RE: Zbieram na Lanosa w gazie :D - Olszi - 01-09-2016 12:04 W sierpniu zarobiłem 150zł. Co za bieda... RE: Zbieram na Lanosa w gazie :D - Olszi - 05-09-2016 10:21 Pierwsze grosze we wrześniu RE: Zbieram na Lanosa w gazie :D - Olszi - 10-09-2016 12:52 W ostatnim czasie rzadziej wrzucam posty na dziennik. Wszystko z powodu braku czasu. Znalazłem pracę a dodatkowo szkoła w weekendy. Ale co do zarobków w necie: Na mypay 47zł obecnie +na cplead zlecone około 280zł. Gorsza informacja jest taka, że Lanos nadal musi poczekać. Oblałem pierwsze podejście do prawka :/ Muszę czekać do 26-ego. Oprócz tego idąc w ślady paru osób prowadzących dzienniki będę przy każdym poście dodawać jakąś nutkę. Przy czym postaram się wrzucać różne gatunkowo, pewnie części osób nieznane piosenki. RE: Zbieram na Lanosa w gazie :D - Bazor - 10-09-2016 22:21 Mam tą nutke w aucie Reklama żywca jak mnie pamięć nie myli. Jak tam na ebroker ? RE: Zbieram na Lanosa w gazie :D - Olszi - 12-09-2016 17:11 Bazor, dobra odpowiedź. Właśnie w tej reklamie ją pierwszy raz usłyszałem i chwilkę się naszukałem tytułu Na ebroker cały czas czekam na weryfikację leadów. Dzisiaj bardziej nastrojowo. Kawałek ,,Gdybym był wichrem'' zespołu Breakout z płyty ,,Blues'' z 1971 roku. |