Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396)
+---- Wątek: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. (/Temat-Leadmore-Kolejna-rewolucja-Odbierz-nagrody-na-ktore-zaslugujesz-127260)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Leadmore - 30-09-2016 07:22

(29-09-2016 20:32)trajbson napisał(a):  Czy mix jest kaazdy taki sam? Bo moja zona wziela miksa i niechcialbym dwoch takich samych kompletowTongue

Staramy się trochę je zmieniać. Jak widzimy, że ktoś dwa już zamówił to coś damy innego Smile

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - suzuki69 - 30-09-2016 14:42

dostałem dziś na emaila kod na doładowanie 10zl wklepalem go i pisze niepoprawny telekod.
Zaraz pewnie napiszecie że wklepalem sobie doladowalo i że pajaca strugam myśląc o wyludzeniu doładowania ale na prawdę pisze telekod niepoprawny 10zl do plusa doładowanie to było i tak jak zawsze przy doladowaniu *123*[telekod]#
Lepiej by było jakbyście od razu te doładowanie z konta bankowego puszczali bezpośrednio na telefon odbiorcy. Uniknelo by się takich sytuacji. Może Pan arek przy przepisywaniu kody się o cyferke pomylił Big Grin

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Huston - 01-10-2016 09:04

Spokojnie, jeśli nastąpiła jakaś pomyłka na pewno dostaniesz swoje doładowanie, wyślij mi swój login w programie, dam Panu Arkowi do zweryfikowania Wink.

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Leadmore - 03-10-2016 07:30

(30-09-2016 14:42)suzuki69 napisał(a):  dostałem dziś na emaila kod na doładowanie 10zl wklepalem go i pisze niepoprawny telekod.
Zaraz pewnie napiszecie że wklepalem sobie doladowalo i że pajaca strugam myśląc o wyludzeniu doładowania ale na prawdę pisze telekod niepoprawny 10zl do plusa doładowanie to było i tak jak zawsze przy doladowaniu *123*[telekod]#
Lepiej by było jakbyście od razu te doładowanie z konta bankowego puszczali bezpośrednio na telefon odbiorcy. Uniknelo by się takich sytuacji. Może Pan arek przy przepisywaniu kody się o cyferke pomylił Big Grin

Możliwe, że się pomyliłem. Dziś dostaniesz nowy Smile

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - KupięStrony - 04-10-2016 22:02

Dzis beznadziejna konwersja na pobieraniu, mimo, że pogoda trzyma ludzi przy komputerach i powinno byc lepiej a jest strasznie slabo w porownaniu z innymi dniami. ZENADA

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - szykiryki - 05-10-2016 07:32

@[KupięStrony], serio?!
Ja nie zarabiam aktywnie na lm, ale codziennie z automatu z list wpada i konwersja nie schodzi poniżej 10% na pobieraniu...

[Obrazek: 3ddfdbdb572a47c891040dcb085cb4d4.png]

Więc ta żenada to raczej nie wina serwisu... Smile

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Ziomek999 - 06-10-2016 22:58

Czy będzie jeszcze możliwość domówienia zestawu Mix, bo nie zdążyłem tego wcześniej zrobić a bardzo chętnie bym zamówił Smile

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - JuliettaS - 27-03-2017 17:03

Cytat:Na początku każdy partner ma dostęp do 3 nagród. Koszulki, kubka oraz mix.

Ja mam teraz dostęp jedynie do koszulki (dopiero zaczynam) - rozumiem, że coś się zmieniło w tej kwestii?
Ale i tak koncepcja podoba mi się podoba Big Grin Biorę się do pracy xD

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Maciejoss20 - 27-03-2017 18:12

Wiecie co jest najbardziej w tym durne? To ze wy tak naprawdę nie zarobicie np. z 50 zł kolejne 50 ponieważ musicie od tych 100 zł co zarobiliście odjąć 18% i wychodzi wam zysk nie 50 zł a 32 zł. Chodzi mi o reklamę na Fb.

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - fakefejk - 27-03-2017 18:54

(27-03-2017 18:12)Maciejoss20 napisał(a):  Wiecie co jest najbardziej w tym durne? To ze wy tak naprawdę nie zarobicie np. z 50 zł kolejne 50 ponieważ musicie od tych 100 zł co zarobiliście odjąć 18% i wychodzi wam zysk nie 50 zł a 32 zł. Chodzi mi o reklamę na Fb.

No to wrzucasz w koszty i odliczasz 18% od 50zł - netto wychodzi 41zł.