![]() |
Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji (/Temat-Projekt-Zarabiam-Czyli-Panda-w-akcji-127085) |
RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - war43 - 12-05-2016 16:53 Vasaki, a co do lepszej monetyzacji, to próbowałeś starej, dobrej metody z zahasłowanym plikiem? Tzn. 1. Plik nr1.rar z bardzo dużą wagą (np. 5gb) 2. W środku znajduje się .txt pod nazwą "Password" oraz nr2.rar (tu pakujemy całe te 5gb i blokujemy hasłem) 3. W pliku "Password" podajesz link do jakiegoś CPA ![]() Ktoś widząc ofertę od razu prawdopodobnie zrezygnuje. Jednak jeśli pobierze 5gb plików, jest duża szansa, że nie będzie mu się chciało pobierać od początku i będzie wolał wypełnić ankietę ![]() EDIT: W Przypadku fake Content: Do nr2.rar pakujemy nr3.rar i dopiero tam wrzucamy wszystkie pliki. Następnie edytujemy plik notatnikiem i usuwamy jedną literkę. Wtedy przy próbie rozpakowania wyskakuje błąd, że archiwum jest uszkodzone, przez co wielu pobierających myśli, że błąd leży po ich stronie. RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 12-05-2016 19:33 (12-05-2016 10:16)fusek napisał(a): Vasaki kiedy Ty na to wszystko czas znajdujeesz ? Cos mi mowi ze nie dzialasz sam Scrappery + automatyczne rotatory treści do tego tłumaczenia auto na kilkadziesiąt jezykow ![]() RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - szybkikwit - 18-05-2016 13:34 (11-05-2016 23:47)vasaki napisał(a): @[mckosz] mówisz i masz Vasaki , może Popadsa Podepnij ![]() ![]() ![]() Ja jak mialem ruch po 20-30k tylko ze świata to po 40-60$ dzień na popadsie miałem ![]() RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - maks1824 - 20-05-2016 18:41 Coś ucichło... RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 20-05-2016 21:43 Ostatnio duzo pracy nad innymi rzeczami ![]() Nie mam chwili by zajac sie czyms na powazne ![]() Strona sie ladnie juz rozwinela i nadal rozwija ^^ Aktualnie wrzucilem kilka niszowych na blogspota stronek i wrzucilem w kilka programow ![]() W tygodniu postaram sie zajac czyms i powrzucac wam efekty RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 21-05-2016 12:33 Generalnie ostatnimi czasy wiele czasu zajmują mi całkiem inne sprawy nie związane z zarabianiem itp. Ale dzisiaj (mimo że strona przeszła już w ręce Rafała) postanowiłem trochę pomóc blogowi ![]() Dlatego po konfiguracji kilku wtyczek skróty postów wraz z backlinkiem automatycznie udostępniane są na kilka dużych serwisów co widać na załączonym obrazku ![]() ![]() Dopowiem tylko, że strona generuje już ponad 45 zł dziennie więc cel uważam za osiągnięty ^^ A co do bonusu to jest tutaj: http://zarabiam.com/Temat-Miliony-komentarzy-na-twojego-bloga-za-jednym-kliknieciem-MEGA-BONUS-133488?pid=1490988#pid1490988 RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - maks1824 - 21-05-2016 12:38 Czyżby tylko dla wtajemniczonych? RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 21-05-2016 14:28 Generalnie tak, ale jeżeli ktoś będzie zainteresowany to wyślę mu na PW. ![]() RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - maks1824 - 21-05-2016 14:48 Napisałem PW. Co to za wtyczka do udostępniania? RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - full2000 - 21-05-2016 18:12 @[vasaki] długo u ciebie nie byłem. Działasz jeszcze coś w Cinstaller czy nie te klocki ? |