![]() |
Poradnik Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. (/Temat-Zarabiaj-grajac-agario-nic-nie-inwestujac-119967) |
Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - Styler - 27-08-2015 14:30 Macie jakieś swoje strategie na tą grę? RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - aero2 - 27-08-2015 15:02 Też chciałbym się dowiedzieć jak najlepiej w to grać. RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - banipunz - 27-08-2015 15:05 Imo Najlepiej grac we dwójkę dzielac sie nagrodą I pamietac o tym, ze jesli wyrzucimy swoja mase 7 razy w wirusa to poleci w strone w ktora strzelalismy Wiecie, mozna tak udupczyc wroga gdy jest za duzy ![]() RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - ScroX - 27-08-2015 16:42 Granie w dwójkę ? Tylko naprawdę słabi i śmieszni graczę tak grają ![]() Samemu najlepiej pamiętajcie - Gra jest łatwa ! Skupcie się na zbieraniu "jedzonka" Jeżeli natomiast chcielibyście kogoś zjeść - Najłatwiej wtedy kiedy jest przy bocznej scianię - ustawiasz się obok niego i lecisz razem z nim w dół lub w górę.. kiedy on znajdzie się w rogu mapy nie będzie miał możliwości nie wejścia na Ciebie a tym samym zjesz go ! Pamiętajcie o wirusach - Strzelajcie w nie tak aby rozwalać wrogów ! Spacja - ( Robicie się na pół ( wystrzeliwujecie się do przodu ) Żeby pózniej szybko się złączyć również kombinujcie z strzelaniem swoją masą (e) - tak aby jedna wasza kulka zjadała masę drugiej twojej kulki - wejdziecie w formę i będziecie łatwo wygrywać ! ![]() RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - MicMaz - 27-08-2015 19:28 ScroX ciężko jest wygrać jak się gra na dwóch lub trzech. Już kilka razy tak miałem że goniłem gościa a tu nagle dwóch innych się zjawiło i oddawało masę temu pierwszemu przez co to ja byłem goniony. Na zespoły ciężko się gra. RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - ScroX - 27-08-2015 19:32 Ja rzadko trafiam na zespoły a nawet jeśli tak to da się z nimi wygrać, generalnie na 10 gier może 1-2 znajdziesz jakaś parę ( Którą da się samemu rozwalić ) po prostu graj swoje i tak ich zjesz ![]() RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - xavi512 - 27-08-2015 20:20 Szkoda, że nie ma aplikacji na androida, bo przez przeglądarkę trudno się gra. ![]() RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - seba274 - 27-08-2015 20:50 (27-08-2015 20:20)xavi512 napisał(a): Szkoda, że nie ma aplikacji na androida, bo przez przeglądarkę trudno się gra. Na androidzie sądzę, że jeszcze trudniej by było RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - banipunz - 27-08-2015 21:04 Ostatnio gdy sobie grałem zauważyłem genialny trik Gdy jesteśmy podzieleni przez wciśnięcie spacji/wirusa możemy w szybki sposób się łączyć bez czekania Podchodzimy do ściany w np. taki sposób: |oo Kierujemy myszkę za ścianę i wciskamy kilkanaście razy "W" Kulka która jest obok oddaje nam swoją masę aż nie zostanie z niej malutka kuleczka o minimalnej wartości punktów do oddawania masy Profit? ![]() RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - aero2 - 27-08-2015 21:28 Ja sobie daruję tą grę, kto ma siłę niech gra. |