![]() |
Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej (/Temat-Earnsub-pl-Innowacja-w-premium-sms-Viral-fb-refferal-locker-skracacz-i-wiecej-115870) |
RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - szpilmen - 18-06-2015 11:29 (18-06-2015 11:18)Parrax312 napisał(a): Teraz pewne pytanie Musisz podawać pesel. RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - Pmxq - 18-06-2015 19:48 ja bym prosił o program z doładowaniami, wiele osób na nim wciąż pracuje bo dobrze konwertuje na gimbusiarskich źródłach trafficu ![]() RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - Lotheo - 18-06-2015 19:59 Tylko nie wiem, czy ktoś kto chce skorzystać z "darmowego" doładowania, akurat będzie miał hajs na wysłanie SMS'a, bo skoro szuka doładowania to ma raczej pustawe konto. RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - szpilmen - 18-06-2015 20:34 (18-06-2015 19:48)Pmxq napisał(a): ja bym prosił o program z doładowaniami, wiele osób na nim wciąż pracuje bo dobrze konwertuje na gimbusiarskich źródłach trafficu Wprowadzimy ale jak wlecą suby. Możliwe że na początku lipca będą szybkie wypłaty bez prowizji do 24h + dwa nowe fajne programy. RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - Pmxq - 18-06-2015 21:37 (18-06-2015 19:59)Lotheo napisał(a): Tylko nie wiem, czy ktoś kto chce skorzystać z "darmowego" doładowania, akurat będzie miał hajs na wysłanie SMS'a, bo skoro szuka doładowania to ma raczej pustawe konto. oj zdziwiłbyś się ![]() RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - szpilmen - 20-06-2015 14:26 Zmiana ekipy. Na dniach wprowadzamy: - Możliwość dodania własnego filmiku z youtube do streama. - Gateway. - 2/3 nowe programy. - Możliwość czatowania że swoim poleconym. - Iframe do streama. Jeśli coś potrzebujecie, proszę pisać ![]() RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - selfie - 20-06-2015 14:30 Już ktoś pisał że w E-dzienniku to okienko z płatnością strasznie laguje+ klikając play miałem problem z odtworzeniem. + Czy za 3 dni usuniecie funkcję virala czy macie już pomysł na upgrade go tak by działał? RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - szpilmen - 20-06-2015 15:03 (20-06-2015 14:30)selfie napisał(a): Już ktoś pisał że w E-dzienniku to okienko z płatnością strasznie laguje+ klikając play miałem problem z odtworzeniem. Mamy. Lecz musimy potestować dopiero jak funkcję nam usuną. Co do okienka już dawno naprawione + dodaliśmy nowy wygląd. Proszę sprawdzić. RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - Terrorak - 22-06-2015 10:53 CZy te zmiany na fejsie psuja w calosci viralke? nawet jak ktos udostepnia post z grupy fejsowej? RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - szpilmen - 22-06-2015 16:41 (22-06-2015 10:53)Terrorak napisał(a): CZy te zmiany na fejsie psuja w calosci viralke? nawet jak ktos udostepnia post z grupy fejsowej? Tak. My chyba mamy na to rozwiązanie, dowiemy się czy działa jak usuną opcje polecenia. Btw. Kod źródłowy viralki nie będzie już widoczny w wersji v2. |