Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) (/Temat-Dziennik-pracy-kompletnego-nowicjusza-zjadamkredki-112996) |
RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 24-07-2015 21:47 Wczoraj zapomniałem dodać wpis, ale w skrócie napiszę, że zajmowałem się pozycjonowaniem pierwszej strony, czego wynikiem było dosyć sporo wejść. natomiast na drugiej stronie dodałem wczoraj 2 wpisy. Tak prezentuje się dzień wczorajszy. Dzisiaj natomiast uwaga uwaga...... wpadł PIERWSZY LEAD z pierwszej strony ! Tak, wiem, że to tylko 7 centów, ale cieszę się tak, a może nawet i bardziej jak przy pierwszym leadzie na leadmore, zwłaszcza, że strona została założona dopiero 6 dni temu Na stronie pierwszej nie dałem dzisiaj wpisów, bo dalej ją pozycjonowałem, choć mniej niż wczoraj bo czasu nie miałem. Na drugiej stronie dodałem dzisiaj 3 wpisy. Założyłem dzisiaj również konto na Comperia Lead. Dzisiejszy wynik: Bardzo mi się spodobał ten serwis tylko muszę bardziej poczytać o tych restrykcjach. Mam już w sumie dobry, a może i nawet bardzo dobry pomysł, żeby mieć z tego dobre pieniądze, a walidacja leadów przebiegała pomyślnie. Ogólnie ostatnio strasznie wielu projektów się podjąłem, dlatego muszę sobie ułożyć plan na jutro: - dodać nowe wpisy na stronę pierwszą i dalej ją pozycjonować. - dodać 3 wpisy na stronę drugą i konkretnie zająć się pozycjonowaniem jej. - ogarnąć stronę 3 (tą którą prowadzę z mentorem), czyli dodać w końcu jakieś wpisy. - wykorzystać mój pomysł dot. ComperiaLead I najważniejsze - ogarnąć wszystko na urodziny, które mam w niedziele Beka z typa w 1:25 RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - Okazzi - 26-07-2015 13:12 Świetny dziennik, będę obserwować! RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 27-07-2015 22:04 Ostatnio nic nie pisałem, bo rzadko w domu byłem, albo mi się nie chciało Dzisiaj już powoli zacząłem się rozkręcać, choć czasu za wiele też nie było, bo to tu coś pomóc trzeba było, a to tam, ale jakoś szło. Zatem zaczynajmy: 1. Wykorzystałem swój pomysł dot. Comperii a ogólnie to mam już 87.5zł na Comperii. Jakby ktoś miał jakieś pytania to walić na priv lub na gg 10018307 to od razu dam refflinka, a co 2. Dodałem 3 wpisy na stronę dot. PPA i dalej ją pozycjonowałem. 3. Nie robiłem nic z drugą stroną. 4. Nadal nie robiłem nic ze stroną którą prowadzę przy pomocy mentora Eldarixa, ale jutro już na pewno będę RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 28-07-2015 22:41 Dzisiejszy dzień na Comperii A ogólnie mam tam już 125zł Stronę z PPA dzisiaj tylko pozycjonowałem, żadnych wpisów nie dodawałem. Znowu jakoś rzadko wstawiam screeny z zarobków na subach, ale nie mam żadnego pomysłu na niszę... RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - morenox - 28-07-2015 23:47 Powodzenia RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 29-07-2015 22:37 Dzisiejszy dzień na Comperii Fajne jest to, że poświęcam jej tylko wolne chwile, a nawet dobry pieniądz wpada, może jak będę miał któryś dzień bardziej wolny to poświęcę jej więcej czasu to i kasa lepsza będzie. Aktualnie mam 4 poleconych. Na stronę z PPA wrzuciłem dzisiaj 2 wpisy i sporo pozycjonowałem. Dziennie wejść na nią mam ok. 50-100, zobaczymy jak dzisiaj, ale niestety nadal nic nie wpada. Mam też w planach kilka ambitnych projektów na allegro, ale na to trzeba jeszcze trochę czasu, ale już zarysy planów są. A ta nuta będzie leciała w mojej maszynie (bmw e46) już za rok RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 30-07-2015 08:02 Wiem, że zawsze wpisy dodaję wieczorem, ale muszę się pochwalić Na mojej stronie PPA wpadł dzisiaj w nocy mój drugi lead Tym razem nie 7 centów, a 14 centów z Dominikany Wpadły też dzisiaj 2 wnioski z jeszcze wczorajszej wieczornej pracy razem za 25zł, a ogólnie na Comperii mam Także dzień zaczął się elegancko RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 30-07-2015 22:47 W sumie to powyższy wynik jest już elegancki, więc można byłoby tak zostawić jak jest i czekać do jutra, ale nie... regularność ma być ;D Na Comperii wpadły dzisiaj 2 wnioski a ogólnie jest już Na stronie z PPA dodałem dzisiaj 2 wpisy, za bardzo nie pozycjonowałem, bo dzisiaj pogoda ładna to i czasu szkoda. Stronę drugą sprzedałem - oczywiście nie obyło się bez gównoburzy więc będę miał więcej czasu dla strony PPA oraz dla strony z mentorem. Ale i tak największym sukcesem jest dla mnie właśnie ten drugi już 14-centowy lead na FireCashu "Dziewczyny robią UUU!, chłopaki robią OOO !" RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - Armin Van Buuren - 30-07-2015 22:50 świetnie Ci idzie kolego ...po jakim czasie od utworzenia strony pojawiły Ci się zyski w comperii ? RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 30-07-2015 22:53 Niee, nie mam strony na której wstawiam oferty z Comperii. Na zdobycie wniosków w tym programie partnerskim mam po prostu pewien sposób A co do stron to tak jak w każdym wpisie podkreślam - mam trzy strony: jedna dotyczy zarobku na PPA, drugą z subami dzisiaj sprzedałem, a trzecią prowadzę pod wodzą mentora z leadmore. |