Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. (/Temat-Dziennik-dwoch-zapalonych-do-pracy-przyjaciol-103718) |
RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - Voldir - 13-01-2015 23:34 To najwyżej Cię z kasy a Ty będziesz działał dalej na nią hehe nie no żartuje RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - 4funsecond - 13-01-2015 23:40 Okej, tak serio to mam zamiar niestety zacząć płacić :/ RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - 4funsecond - 14-01-2015 17:34 Okazało się że nie było z tym żadnego problemu, mama się zgodziła. Dzięki Wam jestem 50zł w przód! Dziękuję ... Niestety teraz brak czasu na pracę, wystawienie ocen, sprawdziany codziennie :/ RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - 4funsecond - 19-01-2015 15:48 Z xerqiem nic nie robimy Niby robiliśmy jakąś listę ale coś nie wychodzi.. Mam nadzieję, że do ferii się uda zrobić full listę z opisami a narazie z powodu zbyt dużej ilości zmarnowanego czasu postanowiłem z kolegą postawić na nogi 2 fanpage i wychodzi nam to bardzo dobrze bo od kilku dni zasięg miażdżąco rośnie Co udowadniają staty: na drugiej idzie niestety gorzej, myślę że to przez całkowite zaspamowanie i odstawienie na dłuugi czas: Mam nadzieję że jednak weźmiemy się z Xerqiem do pracy, nawet na chwikę żeby zrobić napier*ol filmików i później pojechać na autopilocie, zająć się czym innym. Wykupiłem też hosting na mintshost wraz z domeną, mam zamiar postawić jakąś porządną viralkę RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - 4funsecond - 21-01-2015 16:40 Kilka dni minęło, fanpage super się rozwija , postanowiłem zainwestować także 620złotych w inny, który dość długo (czyt. baaardzo długo) stoi, mam zamiar go rozwinąć i sprzedać go lub nieinwazyjnie go wykorzystać. SSy z rozwijania fp 22k: Z xerqiem nic nie robimy.. RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - Voldir - 24-01-2015 21:25 Chłopaki, co tu taka cisza? Zdaje mnie się, że chyba obijacie się coś przez te 3 dni hehe RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - Delgrippo - 25-01-2015 00:05 Ładnie lecisz kolego RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - Xeosnar - 25-01-2015 01:00 Coś się obijacie RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - 4funsecond - 25-01-2015 22:38 Nie było aktywności wiec jakoś nie widziałem sensu pisać. Jutro z rana dam opis tych dni, osobiście jestem bardzo zadowolony Dzięki za aktywność! RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - kociamber - 25-01-2015 23:37 A wypłacili Ci kaskę z GameFlowa? Czy jeszcze nie realizowałeś? |