Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393) +--- Wątek: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu (/Temat-Lead-Network-Wasze-Pytania-do-Ekipy-Serwisu-100925) |
RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 18-03-2015 19:30 Na pewno się logujesz wpisując email, a nie login? RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - fulltime - 18-03-2015 22:12 Poszło dzięki za oświecenie RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - notentego - 19-03-2015 15:13 Karczu, to już nie pierwsza osoba która trzeba oswiecac może zróbcie wybór żeby można było logować się mailem i loginem RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 19-03-2015 20:49 Spytam programistę czy da radę RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - awsomx8 - 20-03-2015 00:27 Można jakoś sprawdzić program w wersji angielskiej? Niestety nie mam żadnego proxy żeby wbić RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 20-03-2015 01:35 Najlepiej zainstalować sobie TORa RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Pendulum - 20-03-2015 02:21 Zainstaluj http://hola.org/ do swojej przeglądarki Wchodząc na stronę z ofertą zmień kraj z PL na np US RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - leadmaster - 26-03-2015 00:06 Jak na hc zmienić opcje premium sms na sub sms? Cytat:* Program typu MO (SMS Premium) - Użytkownik musi wysłać SMS o podanej na stronie treści - leada nalicza po wpisaniu na stronie kodu, który otrzyma w odpowiedzi Niby jest taki opis przy programach ale gdzie jest wybór tego? RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 26-03-2015 00:54 Nie ma wyboru, są na sztywno przypisane. Obecnie mamy same SMS Premium. RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - leadmaster - 26-03-2015 11:57 Jeszcze jedno, w jaki sposób są naliczane leady z zagranicy? Zmieniłem sobie kraj na Hiszpanie wszedłem w jeden z moich linków i widzę, że tam nie ma zwykłego smsa czy jakiegos paypala tylko jakieś dziwne rzeczy Jak to wtedy działa co oni muszą zrobić zeby naliczyło leada? Wczoraj miałem 980 wejść i żadnego leada z zagranicy ;/ |