Lead.Network - Wasze Zarobki w Serwisie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393) +--- Wątek: Lead.Network - Wasze Zarobki w Serwisie (/Temat-Lead-Network-Wasze-Zarobki-w-Serwisie-100924) |
RE: Lead.Network - Wasze Zarobki w Serwisie - Toffifee - 30-01-2017 21:48 U mnie dziś konwersja konkret! RE: Lead.Network - Wasze Zarobki w Serwisie - AnnaKa - 30-01-2017 21:51 Gratuluję! I życzę Wam aby taka konwersja trzymała się Was jak najdłużej! RE: Lead.Network - Wasze Zarobki w Serwisie - Toffifee - 05-07-2017 11:44 Tyle szczęścia jednego dnia <3 Dziękuję Leaders, że jesteście! RE: Lead.Network - Wasze Zarobki w Serwisie - agacia-rx7 - 09-07-2017 13:00 To i ja się pochwalę Rekord mojej dniówki. W dniu wczorajszym na programach +18, w tym lead za niespełna 300 zł (udostępniony w galerii ZC). Także polecam, systematyczna praca popłaca. RE: Lead.Network - Wasze Zarobki w Serwisie - AnnaKa - 10-07-2017 01:18 Gratuluję! Nie raz jeszcze takie leady będą! Jak widać warto pracować i budować własne, dobre zaplecze. RE: Lead.Network - Wasze Zarobki w Serwisie - HardCoreSex - 16-07-2017 11:52 Hej Leaders. Mam w sumie pytanie, wiem że pewnie było zadawane 985298349 razy ale myślę że nie będzie dla was problemem odpowiedzieć. Czy lead zaliczany jest nawet w przypadku gdy ofiara nie ma nic na koncie? Czy musi jej coś pobrać? W sumie póki co siedzę na eForsie robiąc jakieś 300zł dziennie, ale jakoś nie satysfakcjonuje mnie to, Strasznie podcinają. Mimo iż mają multiweryfikacje i to trzykrotną z jednego ip o wielkich stawkach z odnowieniami, jakoś temu wszystkiemu nie ufam. Szukam alternatywy i wy wydajecie się odpowiedziom. Pozdrawiam! RE: Lead.Network - Wasze Zarobki w Serwisie - AnnaKa - 16-07-2017 14:02 @[HardCoreSex] 1.U nas klienci nie są "ofiarami". 2.Większość naszych ofert to oferty nie oparte na płatnościach MT. 3.Na ofertach MT naliczany jest lead w momencie obciążenia konta. 4.Jeżeli chcesz zarabiać na własnych usługach polecam HotPay.pl Jeżeli masz pytania śmiało pisz RE: Lead.Network - Wasze Zarobki w Serwisie - gotasr3 - 25-07-2017 08:45 Największe stawki, najlepsze programy, najlepsza konwersja. LeadNetwork <3 RE: Lead.Network - Wasze Zarobki w Serwisie - shf - 29-07-2017 22:32 Jak tam te oferty e-submit ? Wykonywane poprzez email ? Zlicza normalnie leady ? Co musi wykonać klient na ofercie submit email abym otrzymał lead? RE: Lead.Network - Wasze Zarobki w Serwisie - AnnaKa - 30-07-2017 11:22 @[shf] Email Submit - Potwierdzić E-mail |