RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - hunterpl444 - 29-09-2015 06:22
Jak to Damian powiedział w przyrodzie i FireSub nic nie ginie
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - mikiniki - 29-09-2015 06:25
(29-09-2015 06:22)hunterpl444 napisał(a): Jak to Damian powiedział w przyrodzie i FireSub nic nie ginie
Dokładnie o tej samej godzinie też mi doliczyło 50
EDIT //
Coś dalej są opóźnienia, rano takie rzeczy
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - hunterpl444 - 29-09-2015 07:31
Zgadza się są i to ogromne
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - mlody16918 - 29-09-2015 08:54
(29-09-2015 06:22)hunterpl444 napisał(a): Jak to Damian powiedział w przyrodzie i FireSub nic nie ginie
Ale @[piotrekprorok] mimo wszystko miał chyba ostatnio większą paczuszkę.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 29-09-2015 11:47
Mam kilka informacji co do błędnych treści:
Podobno usługa na ag.fon(30zl) została wyłączona i dlatego była wysyłana błędna treść, o niczym takim poinformowani nie zostaliśmy, dodatkowo mimo po "wyłączeniu" smsy normalnie na tej usłudze wpadały(tutaj dobre tłumaczenie: "W temacie wyłączonego serwisu 'ag.fon:92550' - dokładne wpisanie treści interpretowane jest jako błąd ... natomiast wpisanie z błędem (enterem) powoduje obsłużenie." ciężko mi uwierzyć, że iq Polaków nagle spadło do poziomu ameby i wszyscy wpisują z enterem. To tylko potwierdza nasze wcześniejsze zamierzenia, cashbill od momentu otrzymania kary zaczyna kombinować.
Jeśli sprawa błędnych treści nadal występuję to bardzo proszę o zdobycie numeru oraz screena z informacją o błędnej treści, tylko to jest dowodem na to, że sms był wysłany dobrze a kodu nie ma, ponieważ w kilku przypadkach cashbill twierdzil ze kod normalnie doszedł.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - gutek126p - 29-09-2015 14:14
O nowy program WYGRAJ XBOX ONE
Kiljan Pw
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - hunterpl444 - 29-09-2015 14:27
(29-09-2015 11:47)Kiljan napisał(a): Mam kilka informacji co do błędnych treści:
Podobno usługa na ag.fon(30zl) została wyłączona i dlatego była wysyłana błędna treść, o niczym takim poinformowani nie zostaliśmy, dodatkowo mimo po "wyłączeniu" smsy normalnie na tej usłudze wpadały(tutaj dobre tłumaczenie: "W temacie wyłączonego serwisu 'ag.fon:92550' - dokładne wpisanie treści interpretowane jest jako błąd ... natomiast wpisanie z błędem (enterem) powoduje obsłużenie." ciężko mi uwierzyć, że iq Polaków nagle spadło do poziomu ameby i wszyscy wpisują z enterem. To tylko potwierdza nasze wcześniejsze zamierzenia, cashbill od momentu otrzymania kary zaczyna kombinować.
Jeśli sprawa błędnych treści nadal występuję to bardzo proszę o zdobycie numeru oraz screena z informacją o błędnej treści, tylko to jest dowodem na to, że sms był wysłany dobrze a kodu nie ma, ponieważ w kilku przypadkach cashbill twierdzil ze kod normalnie doszedł.
Żeby to się nie odbiło na nas swoją drogą znowu gigantyczne opóźnienia. Ale patrząc realnie to Damian trochę strach promować jakieś wielkie wydarzenia jak znowu będzie coś nie tak to znowu w plecy
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Karewer - 29-09-2015 15:53
No to w takim razie promuj na MT i nie będzie problemu
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - aero2 - 29-09-2015 15:57
MT też Cashbill obsługuje?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - DzejkobPL - 29-09-2015 16:01
(29-09-2015 15:57)aero2 napisał(a): MT też Cashbill obsługuje?
Chyba wszystkie usługi FireSuba są w CB.
|