Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! (/Temat-FireSub-Subskrypcje-SMS-Zarob-Pierwszy-Milion-87184)
Sprzedam konto firesub z 47,3zł za 25zl. Jest tez opcja, ze jesli masz konto na firesub to mozna przeniesc srodki na twoje konto, pisalem z Kiljanem. Oczywiscie daje pierwszy
Zawsze wpada z opóźnieniem, ale finalnie wszystko się zgadza
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Majka - 22-08-201517:07
(21-08-2015 20:38)revoll napisał(a): Sprzedam konto firesub z 47,3zł za 25zl. Jest tez opcja, ze jesli masz konto na firesub to mozna przeniesc srodki na twoje konto, pisalem z Kiljanem. Oczywiscie daje pierwszy
+ 10% za transakcje sprzedaży w nieodpowiednim dziale
A jak Kiljan napisze, że nie masz tej kwoty lub masz inną wylecisz z banem za oszustwo.
Są dziś opóźnienia w zaliczaniu leadów?
Wydaje mi się, że jest to najgorsza sobota z całych wakacji pod względem zdobytych leadów. Ludzików nie ma przy kompach.
Kiljan tak z czystej ciekawości - jak się ma ruch ogólny przez wakacyjne ostatnie 2 miesiące w porównaniu z resztą roku? Mam tu na myśli procentowy spadek, czy jest on dosyć duży czy jednak jak na taki okres niewiele się zmienia?
(24-08-2015 00:55)jagan napisał(a): Kiljan tak z czystej ciekawości - jak się ma ruch ogólny przez wakacyjne ostatnie 2 miesiące w porównaniu z resztą roku? Mam tu na myśli procentowy spadek, czy jest on dosyć duży czy jednak jak na taki okres niewiele się zmienia?
Moim zdaniem jest podobny, albo i trochę wyższy.
W wakacje ludzie mają ułatwiony dostęp do internetu, a przy wyjazdach i tak większość osób korzysta z internetu (2015 rok )