RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - jagan - 09-08-2015 23:11
Kiljan, co jest grane z tym filtrem nałożonym przez google? ogarniecie to jutro?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - alfonsPL - 10-08-2015 01:14
Na pustej ofercie (iframe) też może niektórym to wyskakiwać?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 10-08-2015 01:31
problem dotyczy tylko dwóch domen, dwie domeny z FB, reszta programów jest jak najbardziej ok bez zadnych problemow. Dzisiaj będzie to zrobione
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Revoltan - 10-08-2015 10:24
których domen dokłądnie to dotyczy?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Lotheo - 10-08-2015 10:31
szpiegujnafb.pl i fbkoloruj.pl - wystarczy cofnąć się stronę wstecz i widać jak byk na screenach
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - jupp82 - 10-08-2015 11:53
Witam,
Potrzebuję pomocy w wykorzystaniu programów typu film, video base czy stream. Mam kilka pytań. Proszę o PW. oferuje podłaczenie z reflinka (rozmawiałem w tej sprawie z Veronem i nie ma problemu z podpięciem).
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - erykziele12 - 10-08-2015 12:58
Mam pytanie odnośnie wypłaty poniżej minimum. Czy jest możliwość wypłacenia 91 zł na PP w drodze wyjątku? Wiem, że 9zł to pare minut pracy, ale wczoraj mój laptop zaliczył bliski kontakt z naczepą tira na stacji benzynowej, więc zamiast narzędzia pracy mam przycisk do papieru ... Zanim kupie nowego chwile poczekam, a szkoda żeby przez te pare złotych prawie 100 nie wypłacić.
FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 10-08-2015 13:22
Mysle ze taka sprawe powinienes do Artura na GG napisac, dobry chlopak da sie z nim dogadac, podejrzewam ze fs ma dobre serce i pomaga xd
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - WujRock - 10-08-2015 13:59
Jaką konwersje macie na zagranicznych?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 10-08-2015 17:36
@[Kiljan] Zapytam z ciekawości, były jakieś sygnały od firmy saturn/mediamarkt, z prośbą o usunięcie tej oferty lub jakieś inne problemy, że decydujecie się na taki krok, a bardzo podobną ofertę rtv agd zostawiacie?
|