Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
[PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
[PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D (/Temat-PORADNIK-Zarabianie-na-Allegro-ok-1000-PLN-miesiecznie-i-w-gore-D-59934)

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - Takeshi - 12-05-2013 11:44

Dziękuje Ci bardzo, za odpowiedź. Myślę, że skorzystam ze sprytnej zmiany daty urodzenia do przodu(będę musiał zmienić o 2, bo w lipcu dopiero będę balował) i wytłumaczenia jako małą pomyłkę. Jerk2
PayU dobra rzecz z tego co do tej pory się dowiedziałem, tak czy inaczej dzisiaj już założę sobie konto na Allegro.

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - mlekoju - 12-05-2013 11:58

W takim razie zacznij zbierać pozytywy no i oczywiście zarabiać Wink
Grunt to mieć chęci i zapał Jerk2

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - Mksuzi - 12-05-2013 15:38

(11-05-2013 23:38)milosz998 napisał(a):  Ta tylko trzeba jeszcze mieć znajomego na targu Smile

Niekoniecznie. Możesz tam stać na lewo, tak jak u mnie np stoją sobie ludzie z psami, kurczaczkami, jajkami czy zabitymi kaczkami Big Grin Biznes is biznes, kto nie ryzykuje ten dwa razy traci.

Mandat za nielegalny handel przynajmniej u mnie jest w formie 200 zł za pierwsze przewinienie. Jednak kontrole są tak często jak zima w maju Smile

(11-05-2013 23:39)mireck napisał(a):  U mnie rynek jest w środe i sobote Big Grin

Swoją drogą wynajęcie stanowiska nic Cię nie kosztowało??

Dokładnie to 0,7 Finlandii czystej Smile

(12-05-2013 02:00)karatorq napisał(a):  nisza na chwilę? Zależy jakie masz duże miasto.. bo nie licz, że ludzie to będą kupowali co chwilę jeak ich jest mało.

A powiedz mi jedno. Czy swoje domysły wysnuwasz popierając doświadczeniem czy po prostu tak ci się wydaję? Bo to strasznie ogromna różnica.

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - mlekoju - 12-05-2013 17:10

Mksuzi, widzę ładny zarobek tego jednego dnia miałeś Wink
Wystarczą 4 takie wypady w miesiącu i już dobra wypłata, co?

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - Okazzi - 12-05-2013 17:59

Też przyznam, że wypłata całkiem ciekawa, swoją drogą to u mnie pewnie nie byłoby tak dobrze, bo na samym targu jest lekka konkurencja, gdyż kilku kolesi stoi z czymś takim Tongue

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - mlekoju - 12-05-2013 20:18

U mnie chwilowo coś ruszyło, jest jakiś cień nadziei na lepszy miesiąc 2
Musi się rozkręcić powyżej 2k miesięcznie, bo nie chce mi się iść w wakacje do pracy Angry
A hajs się musi zgadzać Jerk2

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - Mksuzi - 12-05-2013 21:07

(12-05-2013 17:10)mlekoju napisał(a):  Mksuzi, widzę ładny zarobek tego jednego dnia miałeś Wink
Wystarczą 4 takie wypady w miesiącu i już dobra wypłata, co?

No pewnie, że wypłata byłaby nawet fajna, tylko czy uda się co tydzień tyle zarobić? Smile

Czasem nie ma czasu na to by iść stać bo są ważniejsze prace.

Nawet jeśli miał być to jednorazowy zarobek to i tak jestem zadowolony, bo nikt by mi tyle za nic nie dał.

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - mlekoju - 12-05-2013 21:09

No dokładnie, zawsze to kilka stówek do budżetu więcej.
A jak wiadomo o te kilka stówek to nieraz strasznie ciężko trzeba tyrać przez cały tydzień Angry

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - mireck - 12-05-2013 21:42

Noo, jak sie nie robi to sie nie na Tongue Wgl. jak tam rynek z postami? Planuje z kumplem stronke postawic do promocji Siebie, myslicie ze dobry sposob na pozyskanie klienteli? Poza allegro Wink

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - mlekoju - 12-05-2013 22:01

Nie wiem osobiście jak idą posty, bo ich nie piszę Wink
Sporadycznie tylko jak nie mam innych zleceń, albo cena jest ponad tę standardową Jerk2

Na początek na pewno dobra opcja, ale stronę trzeba wypozycjonować, to kosztuje, a zyski z postów nie są zbyt wysokie.

Musisz się zastanowić.