RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - michal1498 - 16-12-2014 15:30
Tego Ci raczej nie powie chyba ,że za $
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - michal_olga - 16-12-2014 15:53
Ja tam bez screenow w nic nie wierze ;D
mam pytanie co jezeli nie dlugo bede mial zarobione ponad 3k w leadmore i nie mam umowy o dzielo . Musze sie jakos rozliczyc z tego i jak ? Jedni pisza ze powyzej 3k nie , drudzy ze ponizej 3k nie , trzeci ze nic nie trzeba odprowadzać . Jak to jest?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - asiorek - 16-12-2014 15:55
^ Rozliczać się powinieneś z każdej zarobionej złotówki.. Jeśli przekroczysz kwotę wolną od podatku czy coś w ten desing to oni ci to zwrócą, tak ja bynajmniej jestem poinformowany
Wiadomo co z wypłatami ?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - rozekrr - 16-12-2014 15:58
No a co ma być z wypłatami? Przecież na stronie oraz w tym temacie P. Arek wczoraj dał info że do 18 należy zlecić aby dostać je przed Świętami. Nie ciągnijcie zawsze tego samego tematu, skoro jest wszystko wiadome.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - matek697 - 16-12-2014 16:01
(16-12-2014 15:55)asiorek napisał(a): ^ Rozliczać się powinieneś z każdej zarobionej złotówki.. Jeśli przekroczysz kwotę wolną od podatku czy coś w ten desing to oni ci to zwrócą, tak ja bynajmniej jestem poinformowany
Wiadomo co z wypłatami ?
Jeśli przekroczysz 3k to nie zwracają
Poniżej tej kwoty (tam jest chyba 3096zł dokładnie) zwracają Ci podatek.
Co do wypłat: jeśli dzisiaj nie było, to będą w czwartek na 100% (skoro informowali, żeby do czwartku zlecać wypłaty jak się chce mieć przed świętami).
Chociaż czasem się zdarzyło, że dostałem w środę (z freebiza)
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Voldir - 16-12-2014 16:05
Dokładnie 3091 zł
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - michal_olga - 16-12-2014 16:09
To trzeba zrobic jak ktos wczesniej mowil do 25 stycznia zglosic wynajem powierzchni reklamowej i co miesiac rozliczac sie ze skarbowka tak?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - rekki - 16-12-2014 16:12
Poszukuje jakieś ogarniętej w temacie osoby, która za rejestrację z ref linka udzieli mi kilka wskazówek. Jeśli ktoś napisze mi o spamie w grupach albo coś w tym stylu, to lepiej niech sobie odpuści. Nie liczę na jakąś niezwykłą niszę, lecz na drobne wskazówki, które pozwolą mi zarabiać 20-50zł dziennie, bo tyle chciałbym aktualnie wyciągać.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - rozekrr - 16-12-2014 16:18
rekki, póki co na LeadMore nie ma jeszcze systemu refferali.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Kowi11 - 16-12-2014 16:24
Jak nie wyciągasz min 20 zł na grupach to po co mierzysz wyżej ? Na grupach spokojnie nawet 100 dziennie ogarniesz...
|