RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 11-06-2015 18:56
(11-06-2015 18:33)Raster96 napisał(a): @[Kiljan] Jeśli spamuję tym linkiem za który dostaję 4 zł w Polsce, to jeśli ktoś zarejestruję się z niego za granicą, to mogę dostać za to kilka dolarów?
Mam jeszcze pytanie odnośnie promowania filmów, niedługo wychodzi niezły film, który cieszy się dużą popularnością. Mogę go promować w dzień premiery filmu, jeśli nie mam pliku avi z filmem? To nie będzie oszustwo? Ktoś wyśle sms i nic nie dostanie.
Co do kwot odpowiedzialem już wyżej.
Co do real contentu w przypadku filmów to nie ma takiej możliwości ponieważ łamane by były prawa autorskie, real content polecamy przy rockethost. Co do fake'owych no to się nie wypowiadam, jednak powiadam Wam, to bardzo brzydkie
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - broofie - 11-06-2015 19:05
Cos zaczyna wpadać z zagranicy. Ale nie mam bladego pojęcia z jakich krajów.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - catzndogz - 11-06-2015 19:13
Zapytam ponownie.
Był dziś Paweł? lub czy ma być ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Raster96 - 11-06-2015 19:14
@[broofie] Po ile zł za leada?
@[Kiljan] Wiem, że to jest bardzo brzydkie, ale najważniejsza jest dla mnie kwestia prawna, myślisz, że mogę mieć za takie coś problemy?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - broofie - 11-06-2015 19:30
40 groszy i 2,70zl. Nie powiem jaka konwersja bo promuje ten sam program na Polskę i międzynarodowy rynek i ciężko oszacować
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 11-06-2015 20:15
(11-06-2015 19:14)Raster96 napisał(a): @[broofie] Po ile zł za leada?
@[Kiljan] Wiem, że to jest bardzo brzydkie, ale najważniejsza jest dla mnie kwestia prawna, myślisz, że mogę mieć za takie coś problemy?
Za fake jeśli nie wykorzystujesz znaków towarowych to jeszcze nikt problemów nie miał.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - hunterpl444 - 12-06-2015 05:55
Wstaje rano tak sobie myślę piątek piąteczek piątunio . Ludzie chyba nie spią
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - catzndogz - 12-06-2015 10:23
Ponowię pytanie po raz kolejny.
Czy Pan Paweł będzie dziś dostępny na gadu? Czy może jest na urlopie?
Jeżeli go nie będzie to do kogo mogę się odezwać z własną stroną na której zamontowana jest pusta ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Diqtion - 12-06-2015 11:38
Po prostu do niego napisz, ale nie wiadomość w stylu "jesteś?" tylko napisz mu dokładnie co i jak, jak będzie to na pewno odpisze, oprócz Artura nikt z ekipy nie siedzi na "Dostępny" na GG.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - catzndogz - 12-06-2015 11:43
(12-06-2015 11:38)Diqtion napisał(a): Po prostu do niego napisz, ale nie wiadomość w stylu "jesteś?" tylko napisz mu dokładnie co i jak, jak będzie to na pewno odpisze, oprócz Artura nikt z ekipy nie siedzi na "Dostępny" na GG.
No ja wiem o co chodzi. Z Pawłem już mam kontakt od dawna.
Zawsze odzywał się w ciągu kilku godzinek, a od wczorajszego poranka cisza Więc pomyślałem, że może jakiś urlop
|