RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Raster96 - 10-06-2015 19:34
Szczegóły
Wysłano kurierem: Damian Kiljańczyk 104,00 zł
Opłata-ujemne 3,82 zł
Suma 100,18 zł
Za co jest pobierana ta opłata i ile zł zostanie odjęte, jeśli wypłacę 700 zł? Pytam, bo zbieram kasę na pewien cel i jak braknie mi kilka zł...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Chada - 10-06-2015 19:38
Kiedy będą wypłaty na PayPal? zleciłem 8
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 10-06-2015 21:49
Wypłaty na PP będą realizowane jutro z rana.
Opłaty pobierane przy platności paypal są pobierane przez paypal, niestety nie mamy na nie wpływu.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - fusek - 10-06-2015 21:51
Kiljan a nagrody za konkurs juz poszly? Czy jeszcze mozna sie zglaszac po kolejny bo nastepny przedzial pokonalem
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Raster96 - 10-06-2015 22:43
Jakby poszły, to by raczej dodali post, pewnie czekają, żeby wszystko wysłać za jednym zamachem. Ja wstrzymuję z wypłatą, bo mam już prawie na koszulkę. 
Ja mam jeszcze jedno pytanko. Dopiero teraz zauważyłem, że trzeba wrzucić screen zarobków z dnia/miesiąca. Konkurs zaczął się w poprzednim miesiącu, ja pod koniec miesiąca założyłem konto, z poprzedniego miesiąca przeszło mi 76.40 zł, których nie wypłaciłem, więc czy saldo będzie brane pod uwagę czy muszę poczekać kilka dni aż przekroczę granicę zarobku powyżej 700 zł w tym miesiącu?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - kamixpl90 - 11-06-2015 09:46
Będzie nowa program typu Rocket Host? Przydało by się coś nowego z wyglądu.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 11-06-2015 13:58
Zgodnie z obietnicami wprowadzone zostało tłumaczenie programów oraz gateway dla zagranicznych odwiedzających.
Nagrody cały czas są wysyłane po otrzymaniu danych, nie wszyscy ogólnie dane jeszcze podali więc te kilka osób no nie ma jak otworzyć paczki bo jej nie ma..
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Raster96 - 11-06-2015 14:10
Czyli teraz można promować programy za granicą? 
PS. Odpowiesz na moje powyższe pytanko? Z góry dzięki.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 11-06-2015 14:28
screen musi byc z obecnego miesiaca/dnia.
Programy można już promować gdzie się chce
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Raster96 - 11-06-2015 14:40
Dzięki wielkie za odpowiedź, to muszę poprawić post, który dodałem wczoraj. Zaraz pospamuję na zagranicznych stronach i zobaczymy czy coś wpada.
|