![]() |
Poradnik Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego (/Temat-Pisanie-tekstow-prosty-i-skuteczny-zarobek-dla-kazdego-99033) |
RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - dorabiajonline - 20-04-2015 11:26 "1 - które serwisy polecilibyście (wiarygodne, płacą) do pisania tekstów?" Znam jeden na którym dorabiam publikując teksty. Płacoen w nim mamy za każdy klik w nasz tekst. Jaki to serwis podaję na priv ![]() "2 - czy serwisy płacą za napisanie tekstu, czy za jego sprzedaż?" Za opublikowanie go na swojej stronie (ten o którym wyżej piszę). "4 - od jakich kwot wypłacają?" Od 100 zł. Nie trzeba mieć firmy by nam wypłacili! "5 - ile orientacyjnie można zarobić miesięcznie w danym serwisie" Nasze artykuły zarabiają na siebie cały czas! Zależy ile artykułów napiszesz (nie trzeba pisać każdego miesiąca ![]() "c - czy jest tyle zleceń w danym serwisie aby móc pracować kilka godz. dziennie (codziennie) i będzie zleceń na kilka miesięcy?" W serwisie, który cały czas opisuję można pisać na wybrany przez siebie temat! Trzeba napisać tekst, dodać go na stronę i czekać aż administrator go opublikuje ![]() RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - ixi24 - 20-04-2015 22:38 Witam! Widzę, że opinię są pochlebne, a wiec i jak spróbuje. Mam już doświeczenie w takich tekstach, gdyż od ok 10 miesięcy piszę precle dla setugo.pl Tylko troche ciężko się z nimi dogadać... A tutaj profesjonalna strona, ale jedno mnie ciekawi. Na setugo.pl mam taką stawkę 90gr za 1000 znaków brutto i od tego zawsze podatek 9% odciągany. Jak jest tutaj bo nie mogę stawek nigdzie znaleźć. RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - dyzia - 21-04-2015 22:27 Stawki masz dokładnie napisane po wejściu w konkretne zlecenie, a w zakładce "Zarobki i ocena" w strefie copywritera masz swoją indywidualną stawkę, którą sam wypracowałeś dobrymi jakościowo tekstami. Poczytaj te zakładki + regulaminy etc to rozkminisz wszystko. RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - dawkos23 - 23-04-2015 20:42 Zapraszam jesli ktos chce kupic konto na Textbookers 52 zł za 35 zł i fajnie zacząć zarabianie tam http://i.imgur.com/SuR1gbw.gif ![]() RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - Cuba - 28-04-2015 17:15 Hej, jestem w textbookers od paru dni i powoli się wdrażam z pisanie precelków ![]() ![]() RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - poczmail - 28-04-2015 17:25 To zależy od zleceniodawcy, prędzej czy później zaczną Ci wpadać jakieś oceny - widocznie na początku swojej kariery trafiłeś na tych ultraleniwych, którzy nie fatygują się w wystawianie not. ![]() RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - LoveNekoNya - 28-04-2015 22:29 Zarejestrowałam się, napisałam tekst "próbny" i czekam. Może coś z tego wyjdzie i za jakiś czas uda mi się zarobić trochę. ![]() RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - dyzia - 29-04-2015 06:43 Zapał zapałem, ale pamiętajcie, że to tylko dorobek. Pensji tam nie sklecicie. Muszę ogarnąć trochę wolnego i podgonić trochę z pisaniem, bo stanęłam na tych trzech dychach i brak czasu wolnego. Rozumiem, że wypłatę ktoś już od nich dostał normalnie? Edit: Post nr 100 ![]() RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - Cuba - 29-04-2015 12:52 Jasne że pensji się nie dorobi na pisaniu preclów. Na to osobiście nie liczę. Chociaż zależy też od tego jakie ktoś ma oczekiwania co do pensji ![]() Dalej żadnej oceny a już z 13 zleceń mi poszło do sprzedaży ![]() RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - KarmazynowyPirat - 30-04-2015 11:45 mam to samo, żaden tekst nie został oceniony... |