Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne (/Temat-Dziennik-z-inwestycji-w-Opcje-Binarne-91720)

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 30-07-2014 17:45

Oczywiście, nie ma sprawy Smile

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - notentego - 30-07-2014 17:47

Odezwę się potem do Ciebie na pw Wink

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - WeberHost.pl - 30-07-2014 18:25

Widzę, iż kolega ma konkretnie cele i działa jak tylko może, oby tak dalej, moim skromnym zdaniem, opcje binarne zawsze były dobrym rozwiązaniem, może odezwę się niebawem, ponieważ wróciłbym chętnie w wolnej chwili do opcji binarnych, w obecnej chwili niestety nie jest to możliwe

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 30-07-2014 20:51

Jako, że jest już koniec lipca, postanowiłem że przetestuje opcje z kopiowaniem traderów na BDSwiss. Jak widać na poniższym screenie, na razie jest to opłacalne, w sumie na 4 otwarte pozycje, aż 3 weszły. Zarobiłem dzięki temu 50.50 euro Czy to przypadek, albo zwykłe szczęście tradera? Ciężko stwierdzić, bo nie ma bezpośredniego kontaktu z nim. Zobaczymy, co przyniosą najbliższe dni. Dzisiaj kilka pozycji również zostało otwartych, ale już jutro ewentualnie podzielę się z wynikami Smile

zarobione: 50.50 euro Huh

Screen z inwestycji:
[Obrazek: image.jpg]

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - trio - 30-07-2014 21:07

Ciekawa opcja z tym kopiowaniem tradera, ja sie tez robotami do opcji interesuje. Ktos takiego uzywal ?

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 31-07-2014 08:17

Za roboty do opcji trzeba trochę zapłacić.

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 31-07-2014 12:47

Wczorajsze inwestycje, również były na autopilocie - inni traderzy inwestowali za mnie. Wynik znów imponujący:

zarobione: 71.50 euro Huh

Oby tak dalej. Jednocześnie zajmę się analizą tych inwestycji, może uda mi się choć trochę dowiedzieć się dlaczego inwestują tak, a nie inaczej Smile

Screen z inwestycji:

[Obrazek: image.jpg]

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Diabełek - 31-07-2014 13:15

Świetnie Wink

Jaką sumę powierzyłeś temu traderowi, aby mógł inwestować za ciebie?

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 31-07-2014 17:50

Bez limitu, i tak już jestem sporo na plusie, więc mogę tą kwotę ewentualnie zaryzykować. W dodatku to w sumie takie test tej opcji Smile

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - notentego - 31-07-2014 19:40

Ładnie, ja już niedługo zaczynam Smile