Awaria serwera - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: Awaria serwera (/Temat-Awaria-serwera-89487) |
RE: Awaria serwera - czainik111 - 26-04-2014 16:34 Może i działa ale znowu Ci nic nie zliczy, a oni nawet nic nie odpiszą. Co to za administrator że nie może sobie poradzić z serwerm. Wyobrażacie sobie coś takiego żeby w jakieś firmie czy banku było ? bo ja nie RE: Awaria serwera - michal86ole - 26-04-2014 17:16 Szkoda, zapowiadało się na naprawdę fajną dniówkę, co pokazało chociażby przepięcie linków z eForsy na Firesub (prawie 30 leadów na chwilę obecną). Zróbcie z tymi coś jak najszybciej bo pogrążą wam serwis... RE: Awaria serwera - PawelC - 26-04-2014 20:42 Jest weekend . Pewnie dlatego strona spoko prosperuje nie wiem sam dlaczego nie nakłada sie większej presji na bezawaryjność. RE: Awaria serwera - michal86ole - 27-04-2014 06:29 Od wczoraj wieczora dobrze już zlicza aktywaje? Bo nie chce mi się wierzyć, że na 2,5 tysiąca klików tylko 1 lead by wpadł... Co z zaległymi aktywacjami z zeszłego tygodnia? RE: Awaria serwera - luxiorsan - 27-04-2014 07:00 (27-04-2014 06:29)michal86ole napisał(a): Od wczoraj wieczora dobrze już zlicza aktywaje? Bo nie chce mi się wierzyć, że na 2,5 tysiąca klików tylko 1 lead by wpadł... Co z zaległymi aktywacjami z zeszłego tygodnia?Mi od wczorajszego wieczora na 1000 osób wpadło 10 ładow wiec nie jest źle RE: Awaria serwera - eforsa - 27-04-2014 08:25 Witam, Przepraszamy za problemy z jakimi boryka się Eforsa. Proszę Nam uwierzyć - zależy Nam aby naprawić to jak najszybciej robimy wszystko co możemy. Programiści z administratorami pracują nawet w weekendy. Zmieniamy stopniowo serwery. Wykupiliśmy 4 nowe mocne maszyny w nowej serwerowni. Nie możemy jednak wszystkie przenieść w 1 momencie, ponieważ cały czas borykamy się z atakami DDOS ze strony konkurencji. Blokujemy ataki, a oni modyfikują swoje działania i atakują dalej... Co chwilę mamy postępy i udaje Nam się blokować ataki konkurencji. W tym tygodniu mamy nadzieję, że wszystkie problemy zostaną ostatecznie zażegnane i już się nie powtórzą. Postaramy się wszystko wyrównać, mimo, że to nie nasza wina. Ktoś z konkurencji bardzo chce abyśmy przestali funkcjonować na rynku... Piszecie co chwilę, że programiści / administratorzy nie dają rady... jednak na prawdę robią co mogą a my NIE oszczędzamy na naprawach. Bardzo Nam zależy aby wszystko działało bo w chwili obecnej generujemy duże straty. Pozdrawiamy serdecznie. RE: Awaria serwera - michal86ole - 27-04-2014 08:31 Czyli zaległe aktywacje (i te które zniknęły z panela) zostaną dodane? RE: Awaria serwera - saindd - 27-04-2014 10:47 pewnie oddadza kase , trzeba dać im trochę czasu ale myśle że kilka stówek za te dni bedzie RE: Awaria serwera - PawelC - 27-04-2014 11:23 HDstream nie działa RE: Awaria serwera - Luser - 27-04-2014 14:24 pobierzpliki też kicha, ludzie się skarżą, że jest ładowanie w nieskończoność. Szkoda. |