![]() |
Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! (/Temat-Dziennik-chyba-najmlodszego-uzytkownika-forum-89480) |
RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - milosz998 - 29-04-2014 13:05 @kariolmax staraj się umieszczać więcej screenów ze statystykami ze stron na których zarabiasz Jestem też ciekaw na jakim programie na freebiz zarabiasz. Sam tam zarabiam, stąd ciekawość. RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - kariolmax - 29-04-2014 13:31 (29-04-2014 13:05)milosz998 napisał(a): @kariolmax staraj się umieszczać więcej screenów ze statystykami ze stron na których zarabiasz Miłosz staram się dawać jak najwięcej ale już wcześniej mówiliście mi, żebym więcej spędzał czasu na dworze i tak właśnie robię skoro pogoda pozwala ![]() Jutro są moje urodziny więc może zrobię mały konkursik dla osób, które śledzą mój dziennik ![]() Niestety nie mogę Ci powiedzieć na jakim programie zarabiam bo wtedy jest o wiele łatwiej dość do mojej niszy ![]() Wczoraj nic nie robiąc 12zł na freebiz. Dziś poczekam na wypłatę i dopiero wtedy wezmę się do roboty chociaż nie wiem czy na weekend majowy nie będę gdzieś wyjeżdżał :/ (29-04-2014 12:43)abelabel2 napisał(a): Niestety nie mam tak niskiego ego, że muszę zbierać reputy na forum. Uważasz że nie mając reputa nie mogę oceniać innych? Śmiech na sali... Ty i zarabianie ![]() Masz wytłumaczenie jak pięciolatek dlaczego nie zjadł obiadu ![]() Inni ludzie podrabiają screeny i nikt za to ich nie powiesił idioto ![]() RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - szufliko - 29-04-2014 13:43 Reputacja nie jest kwestia "ego"... Przeczytaj co to reputacja na wikipedii.... RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - abelabel2 - 29-04-2014 14:29 @karolimax pozostawię cie w takim przekonaniu ![]() RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - Duxone00 - 29-04-2014 16:30 (29-04-2014 13:31)kariolmax napisał(a):(29-04-2014 13:05)milosz998 napisał(a): @kariolmax staraj się umieszczać więcej screenów ze statystykami ze stron na których zarabiasz Pozwolę sobie wtrącić swoje trzy grosze ;-) abelabel2 ma w sumie rację i dobrze robi, ostatnio wstawiłem screen z wypłatą jednego serwisu tutaj na forum i co mnie spotkało ktoś po prostu doniósł na mnie do tego serwisu i chcieli rozwiązać ze mną umowę jednak doszliśmy do porozumienia, to wszystko miało miejsce jakieś niecałe 2 dni temu także od tej pory również zaprzestałem dzielenia się screenami ze swoich zarobków. To daje dużo do myślenia bo gdy podzielisz się ze wszystkimi swoimi dowodami zarobku z którego jeszcze nie masz kasy na koncie może trafić się nie przyjemna sytuacja iż z tak błahego powodu zerwą umowę i nie wypłacą kasy za nie dotrzymanie warunków regulaminu umowy. Urywek z wiadomości mail... ![]() RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - kariolmax - 29-04-2014 16:46 (29-04-2014 16:30)Duxone00 napisał(a):(29-04-2014 13:31)kariolmax napisał(a):(29-04-2014 13:05)milosz998 napisał(a): @kariolmax staraj się umieszczać więcej screenów ze statystykami ze stron na których zarabiasz Bardzo dziwne, że mogło się takie coś stać ale abelabel jest nowym użytkownikiem forum i jest to śmieszne, że ocenia innych sam nie udzielając się na forum RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - abelabel2 - 29-04-2014 17:04 @kariolmax śmieszny jesteś. RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - milosz998 - 29-04-2014 17:22 To co Ty w tej umowie zapisane miałeś? Przecież chwalenie się zarobkami nie jest nigdzie zabronione. RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - kariolmax - 29-04-2014 17:35 (29-04-2014 17:22)milosz998 napisał(a): To co Ty w tej umowie zapisane miałeś? Przecież chwalenie się zarobkami nie jest nigdzie zabronione. Właśnie mnie też to zdziwiło. Przecież dowód wypłaty tylko poprawia wiarygodność serwisu, a nie ją psuje więc może uchylisz nam rąbka tajemnicy na jakim to serwisie są takie cyrki?? RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - abelabel2 - 29-04-2014 17:51 Człowieku na każdym. Ujawnienie zarobków np. z AdSense to ban z automatu, nawet nie będziesz miał możliwości napisac do nich. |