[BTC] Bitcoiny za darmo na bocie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [BTC] Bitcoiny za darmo na bocie (/Temat-BTC-Bitcoiny-za-darmo-na-bocie-81331) |
RE: [BTC] Bitcoiny za darmo na bocie - czak_norris - 20-12-2013 05:18 Rejestrujesz się na stronie https://www.empireviews.com/members/register?ref_id=42284 (ref-link) i wpisujesz konto i hasło w programie. RE: [BTC] Bitcoiny za darmo na bocie - zila - 21-12-2013 18:49 Pliki które podałeś wrzucam na ftp i link podaję do empireviews? Czy system to tak widzi? Wejście z empireviews, mój link, i wyświetlenie skróconego linku? Czy Wejście w skrócony link poprzez przekierowanie z mojego linku? RE: [BTC] Bitcoiny za darmo na bocie - czak_norris - 21-12-2013 22:10 To drugie. Są skrypty śledzące, które mogą dojść do tego, skąd po kolei trafiłeś na dany link, ale dużo rzadziej się z nich korzysta i jeśli już to w obrębie jednej witryny. RE: [BTC] Bitcoiny za darmo na bocie - aero2 - 24-12-2013 14:29 To sobie zarobiłem. RE: [BTC] Bitcoiny za darmo na bocie - czak_norris - 24-12-2013 22:45 Na Empire Views dostałeś bana? Stosowałeś ten myk z referrerem? RE: [BTC] Bitcoiny za darmo na bocie - aero2 - 26-12-2013 12:51 Nie, ja to jechałem z Hitleap i Jingling. RE: [BTC] Bitcoiny za darmo na bocie - czak_norris - 26-12-2013 13:38 Jingling z tego co zauważyłem zgarnia sporo klików z zagranicznych proxy - pisałem już o tym wcześniej, że program jest spalony. edit: zacząłem używać empireviews i hitleap i wyniki są całkiem niezłe, a ref ukrywam za adresami z innego mojego poradnika - póki co wszystko wygląda w porządku. RE: [BTC] Bitcoiny za darmo na bocie - bartex89 - 29-12-2013 12:34 (18-12-2013 16:42)czak_norris napisał(a): Każdy, kto śledzi wątek wie już, że za JingLinga można zarobić Permabana, więc większość osób przerzuciła się na Empire Viewer - wszystko fajnie śmiga, ale zastanowiła mnie jedna istotna rzecz - w prawie każdym kliku na CoinURL wskakuje mi brak linka przekierowującego - oznacza to, że prawie każdy, kto kliknął w mój link sam wpisał adres w przeglądarce, a nie kliknął w niego gdzieś tam. jesli klikam w link : sprawdz w praktyce jak to dziala... , to on w moim przypadku po kliknieciu losuje rozne programy Twoje. wiec ktory dany program odnosi sie do tego watku? jaka jesgo nazwa RE: [BTC] Bitcoiny za darmo na bocie - asiorek - 29-12-2013 12:59 up, on losuje linki coinurl dodajesz jakie chcesz, i ile chcesz wrzucasz to na empireviews czy gdzieś tam i ktoś jak klika to go przekierowuje na ten twój link z coinurl RE: [BTC] Bitcoiny za darmo na bocie - bartex89 - 29-12-2013 13:17 nie o to mi chodzi. tylko o nazwe tego programu do ev. aktualnie sciagam juz 3 program z tego linku powyzej gdzie pisze: Kliknij i sprawdź jak to działa w praktyce: http://tiny.pl/qcqdg tym razem sciagam program 90 mb o nazwie Lp for XP. a wczesniej w tym samym linku sciaglem bitvisitorbot, i jeszcze jakis inny. |