![]() |
|
[AKTUALNE] Wirtualne pieniądze (wPLN) w Biznes-Host i Mintshost - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (https://zarabiam.com/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (https://zarabiam.com/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (https://zarabiam.com/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [AKTUALNE] Wirtualne pieniądze (wPLN) w Biznes-Host i Mintshost (/Temat-AKTUALNE-Wirtualne-pieniadze-wPLN-w-Biznes-Host-i-Mintshost-78473) |
RE: [AKTUALNE] Wirtualne pieniądze (wPLN) w Biznes-Host i Mintshost.pl [AUTOMAT] - matek697 - 15-07-2015 (14-07-2015, 23:25)Mati435 napisał(a):(13-07-2015, 14:18)warinka napisał(a): Nawet za połowę ceny szkoda czasu i straconych pieniądzy których nie zarobicie przez ciągle awarie serwerów Ja mam nieco więcej postów i mogę potwierdzić - tak samo na Mintshost jak i Biznes-host występują kilka razy w tygodniu awarie trwające od kilku minut do czasem nawet paru godzin - nie działają domeny jak i hosting wtedy. Kontaktując się na stronie z live-chatem zawsze ktoś odpisuje "tak mamy awarie technicy już działają". RE: [AKTUALNE] Wirtualne pieniądze (wPLN) w Biznes-Host i Mintshost.pl [AUTOMAT] - linoskoczek - 23-07-2015 Mieli problem z zasilaniem, a agregat po kilku godzinach pracy zaczął działać niestabilnie i musiał zostać wyłączony. Reszta agregatów działała dobrze, więc tylko część użytkowników odczuła problemy. Od ~tygodnia wszystkie usługi działają stabilnie. Agregat oczywiście naprawiony
![]() Zapraszam do zakupu wPLN, oferta z Mintshost dalej aktualna. RE: [AKTUALNE] Wirtualne pieniądze (wPLN) w Biznes-Host i Mintshost.pl [AUTOMAT] - linoskoczek - 27-07-2015 Drodzy klienci. Zamiast pisać na Gadu-Gadu piszcie do mnie od razu wiadomość e-mail. Mail czytam na bieżąco, GG nie. Jeśli napisaliście na GG i nie odpisalem, napiszcie też maila. Najlepiej dopiszcie też numer GG, z którego pisaliście, to nie będę miał burdelu przy późniejszym przeglądaniu kto pisał. Dzięki
![]() RE: [AKTUALNE] Wirtualne pieniądze (wPLN) w Biznes-Host i Mintshost.pl [AUTOMAT] - szyweg - 27-07-2015 Dzisiaj kupiłem drobną sumkę wPLN, płaciłem paypal i tak jak napisał linoskoczek w pierwszym poście idzie błyskawicznie. Szybciej niż automaty na allegro Polecam.
RE: [AKTUALNE] Wirtualne pieniądze (wPLN) w Biznes-Host i Mintshost.pl [AUTOMAT] - yazir - 30-08-2015 Na prośbę autora temat wraca do działu sprzedam
RE: [AKTUALNE] Wirtualne pieniądze (wPLN) w Biznes-Host i Mintshost.pl [AUTOMAT] - linoskoczek - 06-09-2015 Zapraszam do sklepu
RE: [AKTUALNE] Wirtualne pieniądze (wPLN) w Biznes-Host i Mintshost.pl [AUTOMAT] - DiantonDe - 11-09-2015 Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. RE: [AKTUALNE] Wirtualne pieniądze (wPLN) w Biznes-Host i Mintshost.pl [AUTOMAT] - linoskoczek - 19-09-2015 Zmiany, zmiany!
Nowy system płatności. Na razie będą prowadzone testy jego działania, ale jeśli nie będzie żadnych nieoczekiwanych problemów, to zostanie na stałe. Co to oznacza dla przeciętnego użytkownika? Błyskawiczne płatności z najpopularniejszych w Polsce banków! Wprowadzone zostały również zmiany w szablonie, aby nawet informatyk bez kawy o 6 rano umiał się połapać. Jak już pewnie niektórzy wiedzą, nie jestem właścicielem całego sklepu. Można się o tym przekonać choćby kontaktując się używając formularza na stronie (także pamiętajcie, wiadomości miłosne tylko na mojego prywatnego maila!). To oczywiście nie znaczy, że zmieniają się warunki współpracy. W dalszym ciągu pomagam w doborze serwera, transferach i generalnie wszystkim, czym zajmowałem się wcześniej Zmiany "przy biurku" są kierowane tylko sprawami finansowymi, więc jakość obsługi nie pogorszy się, a wręcz polepszy ![]() RE: [AKTUALNE] Wirtualne pieniądze (wPLN) w Biznes-Host i Mintshost.pl [AUTOMAT] - wlod3k123 - 20-09-2015 Zakupiłem u linoskoczka wirtualne pieniądze i jestem bardzo zadowolony z transakcji, doszły do mnie w ekspresowym tempie, jak najbardziej polecam tego użytkownika i zakup wirtualnej kasy.
RE: [AKTUALNE] Wirtualne pieniądze (wPLN) w Biznes-Host i Mintshost.pl [AUTOMAT] - lord21 - 21-09-2015 Błyskawiczna transakcja, serdecznie polecam użytkownika. |