![]() |
Jaki program partnerski z grami? Gry MMO - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: Jaki program partnerski z grami? Gry MMO (/Temat-Jaki-program-partnerski-z-grami-Gry-MMO-72647) |
RE: Sieci Affilacyjne do Gier MMO - flown - 29-07-2016 14:45 (26-06-2016 00:07)Takimyk napisał(a): Wypłacał ktoś ostatnio z portmmo ? Czekam już 2 miesiąc, a wypłaty coś nie widać na koncie.@[Takimyk] napisz do nich na fb, jeżeli jeszcze nie dostałeś kasy, chociaż 2 miesiące to u nich w cale nie tak dużo. Szukam stron podobnych do Portmmo - piotrgk4 - 08-04-2017 12:19 Witam ![]() Poszukuje stron oferujących pieniądze za rejestrację w grach na PC i mobilkach. Interesują mnie strony które najlepiej płacą i mają najbogatszą ofertę. Chciałbym by strona oferowała oferty na PC jak i na urządzenia Mobilne. Jeżeli nie ma jakieś ogólnej strony to mogą być te które specjalizują się w jednej dziedzinie. Za pomoc oferuje refa, reputka albo kaskę jeżeli rzeczywiście ktoś przedstawi ładne zestawienie ![]() Z góry dziękuje za pomoc ![]() RE: Szukam stron podobnych do Portmmo - mysc - 11-04-2017 13:25 http://funhub.pl http://linktogame.pl Większość gier przeglądarkowych ma wersje mobilne. LP się sam ustawi na odpowiedni do urządzenia. O mobilność i kraje z których rejestracje są zliczane - trzeba pytać administracji. Każda gra ma inne warunki. Program partnerski z grami przeglądarkowymi - NaSkrajuRuczaju - 02-07-2017 11:54 Witam, mam pytanie: czy istnieje program partnerski, który by oferował CPL względem gier przeglądarkowych? Chodzi mi tutaj o prowizję od rejestracji. Coś podobnego widziałem w leadnow ale gry te były typowym mmorpg (Lineage II był jak dobrze kojarze i coś jeszcze). RE: Program partnerski z grami przeglądarkowymi - Hopekk94 - 02-07-2017 14:35 Funhub chyba RE: Program partnerski z grami przeglądarkowymi - NaSkrajuRuczaju - 02-07-2017 22:18 Kozak, czegoś takiego szukałem z tym szczegółem, że trzeba tutaj czekać na akceptację, jakby ktoś znał program z generowanym reflinkiem to byłoby super ![]() RE: Program partnerski z grami przeglądarkowymi - mysc - 06-07-2017 20:32 gameflow.pl linktogame.pl troszkę gier jest też w lead.network ![]() RE: Program partnerski z grami przeglądarkowymi - KontrolC - 06-07-2017 20:36 A gdzie najlepsze stawki CPL właśnie? RE: Program partnerski z grami przeglądarkowymi - mysc - 06-07-2017 20:42 Teoretycznie powinny być w linktogame i funhub, ale to zależy jak się z nimi dogadały pośredniczące serwisy. Jeśli ma się duży ruch, na pewno te dwa dają największe możliwości "po negocjacjach". Bazowe stawki trzeba sobie natomiast porównywać ![]() ![]() RE: Jaki program partnerski z grami? Gry MMO - boksowany - 28-07-2021 23:54 czy ktoś obecnie zarabia na tego typu stronach ?? |