[Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org (/Temat-Mentor-Zarabiaj-z-Ciamciajem-oficjalny-mentor-Astrocash-org-65508) |
RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Matheo249 - 14-04-2013 13:20 A dziś będzie czat? W ogóle przydałaby się informacja o której jesteś dostępny. RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - ciamciaj - 14-04-2013 14:35 Tak będzie, podam tu godziny. RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Matheo249 - 15-04-2013 11:02 Czatu jednak nie było, a miał być... Co z dzisiejszym dniem? Otrzymam kiedyś pomoc? Czekam ponad miesiąc RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - sqmany - 15-04-2013 14:03 @UP To ciamciaj we własnej osobie RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Matheo249 - 16-04-2013 09:23 Będzie dziś czat czy też nie? RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Hercik - 16-04-2013 16:35 Napisałem emaila mam nadzieje ze dostane odpowiedz szybo RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Aroonia93 - 16-04-2013 17:00 zobaczycie czat jak świnia niebo ;D próbowałem współpracy z ciamciajem , czekałem ponad 2 tyg , na szczęscie dorwałem innego mentora który ma czas i na odpowiedz czekam 20min no i zarabiamy ^^ ciamciaj ilość reffów w porównaniu z czasem jaki dla nich przeznaczasz , jest za duża nie uważasz ? RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - ciamciaj - 17-04-2013 19:03 Na dniach programista umożliwi mi akceptacje wszystkich nowych osob na blogu, a trochę się was zebrało Wtedy wypuscimy serie poradnikow dla nowych osób, co pozwoli wszystkim nowicjuszom szybko zacząć zarabiać, skróci czas oczekiwania na pomoc. Postaram się wydać poradniki jak najbardziej czytelne i lukratywne dla nowych Nie zapomniałem o was RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - ciamciaj - 19-04-2013 16:52 Nowe bardzo wartosciowe materiały na temat pozycjonowania pojawiły się na blogu, na pewno przydatne dla poczatkujacych i bardziej zaawansowanych. Dzis/jutro ukaże się też poradnik dotyczący szukania nisz. Pozdrawiam. RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - michalzabc - 19-04-2013 17:05 Kiedy będzie można złapać Cię na czacie? :> |