![]() |
Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał (/Temat-Graj-ze-mna-pomoge-pomnozyc-Twoj-kapital-60560) |
RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - tomazzi - 12-11-2012 20:33 (12-11-2012 20:16)CooKiesx1 napisał(a): Ok spam rozumiem, dam wam przykład: http://zarabiam.com/Temat-sprzedam-wyswietlenia-banera-w-manual-surf-60360 ![]() ![]() ![]() 1 post na dzień z informacją o ilości impresji na sprzedaż to u ciebie 10 na dzień ![]() ![]() ![]() aha ps konto combothe zostało zgłoszone jako twoje multi bo to konto pisało ten post sam się wkopujesz RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - CooKiesx1 - 12-11-2012 20:41 Sam wypierdalaj do psychiatryka http://scr.hu/0yu9/vy2x9 A to co kurwa jest ? jesteś pojebany czy oleju do mózgu Ci kupić synek ? Cytat:aha ps konto combothe zostało zgłoszone jako twoje multi bo to konto pisało ten post tak tak też Cię kocham, udowodnij mi to ? RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - Jeppers - 12-11-2012 20:45 Witam, pozwolę sobie wrzucić swoje trzy grosze do tej akcji ![]() Przypominam, bukmacherka to nie jest łatwy sposób na zdobycie pieniążków i proszę nie wierzyć w teksty "wygram Ci z 50 złotych 500 w trzy dni, bo to równa się z szansą 5% przy ogromnym szczęściu i graniem cały czas all in. Pozdrawiam, miłej lektury. RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - tomazzi - 12-11-2012 20:45 sam napisałeś w cytowanym poście, że to pisałeś a post o którym piszesz pisała osoba o nicku combothe - admin wie jak sprawdzić czy to multi także pyskuj póki bana nie dostaniesz to twoje ostatnie podrygi na tym koncie na tym forum nie są sami debile i sam sobie pobiegaj i wybacz ale w chłopcach nie degustuję i pedofilem nie jestem by za dzieci się brać więc znajdź sobie inny obiekt do wyznawania miłości ciołku popatrz kiedy są pisane posty no ale dla ciebie i w twej pseudo mądrości posty pisane codzienni to 10 na dzień ciebie już na nogi trzeba leczyć bo na głowę to już za późno RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - WildJoker - 12-11-2012 22:57 Ciekawa sprawa, przynajmiej się coś dzieje. I jak ten cały GIT płaci wam dalej czy nie? RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - Deotho - 12-11-2012 23:05 Wypłaca dalej i jest w trakcie rozmowy o odbanowanie. RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - diabloo07 - 12-11-2012 23:41 Jakoś nie widzę powodu, dla którego rozmowy miałyby się skończyć dla niego pomyślnie. RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - Deotho - 12-11-2012 23:56 No cóż czas pokaże czy zostanie odbanowany czy jednak zasili grono zbanowanych. RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - UmCyK - 14-11-2012 21:33 ma ktoś jakiś kontakt do niego bo moje 35 zł ma ![]() RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - Deotho - 14-11-2012 21:40 Ja cały czas utrzymuje z nim kontakt. Jutro, albo pojutrze będzie miał pieniądze z bet'a i wypłaca. ![]() |