![]() |
Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Szukasz mentora ? - Zajrzyj (/Temat-Szukasz-mentora-Zajrzyj-59806) |
RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - piotruss96 - 02-06-2013 15:42 1.Metoda zarobku: -PPA 2.Serwis: -Obojętnie jaki byle był wypłacalny i miał fajne stawki 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Od czasu do czasu wpadną jakieś grosze no ale coś kompletnie mi nie idzie 4.Twoje wymagania: - nie chce żadnej soboy początkującej tylko prawdziwego mentora który zna się na sprawie i zawsze pomoże 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? - moge sie zarejestrowac z reffa a jak beda jakies wieksz kwoty zarobione przeze mnie moge oddac jakis % RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - I'm sweet :** - 02-06-2013 16:53 1.PPA 2.firecash 3.5.08$ na firecash i 3,18$ na cashbuzz ![]() 4.Twoje wymagania:minimum 30$ na miecha ![]() 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Reff ;] RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Cacek - 02-06-2013 21:22 1. Metoda zarobku: Najbardziej efektywna, chciałbym spróbować z PPA. 2. Serwis: Obojętnie 3. 58zł na Voicelab, ale to każdy mógł zrobić ![]() 4. Im więcej tym lepiej ![]() 5. Oczywistą oczywistość, czyli REF, jeśli współpraca będzie dobra to odpalę działkę ze swoich zarobków, szeroką wiedzę z zakresu PC. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - TikTak - 05-06-2013 14:26 1. PPA/PPD (lecz póki co nie mam kasy by wyłozyc na shella czy domene/host) 2.inny niz FireCash , AstroCash 3.w FireCash 0,55$ , Egofiles 9.50zł 4.Zarobic jak najwięcej powiedzieć o wszystkim jak najlepiej przekazać wiedze od A do Z do momentu kiedy sam będe wiedział że wiem co i jak z czym ![]() ![]() 5.Oczywiscie Ref , co więcej to sie zobaczy ![]() RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - skillz - 09-06-2013 00:46 1. Metoda zarobku: PPA 2. Serwis: Obojętne. Jednak dotychczas szkoliłem się na firecash. 3. Doświadczenie: - tworzenie i wrzucanie filmów. - szukanie podstawowych niszy. - obsługa MS Visual Basic (bd. dawno temu w tym się bawiłem) - obsługa Camtasia Studio - dobra znajomość html - podstawy php i mysql - prowadzenie blogów, stron. 4. Twoje wymagania: Szukam osoby, przy której mógłbym rozwijać swoją wiedzę. Niekoniecznie chodzi mi o zyski. Chciałbym znaleźć mentora, który przedstawi mi to co robi, da mi jakieś zadanie do zrobienia z których będzie zdobywał zysk i ewentualnie później mi prześle pare groszy. Chodzi mi jedynie o 'doszkalanie' i zbieranie informacji, ponieważ mam problem jeszcze z trafianiem w nisze oraz pozycjonowaniem blogów, filmów, stron w Google. 5. Czy oferujesz cos w zamian za pomoc?: Jestem sumienny warunki współpracy są powyżej, więc mentor powinien być zadowolony. Ja jedynie chce zostać czeladnikiem ![]() 6. Kontakt: oczywiście PW oraz gadu-gadu: 9232004 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - kaboomb - 09-06-2013 15:23 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: FierCash, ewentualnie coś innego ![]() 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Brak 4.Twoje wymagania: Szukam osoby spokojnej, chętnej do pomocy na gg, ewentualnie podrzucenie jakiejś niszy ![]() 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestracja z reflinków Kontakt: GG: 47421882 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - bitu92 - 12-06-2013 15:59 1.Metoda zarobku:PPA 2.Serwis: AstroCash / ShareBay 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ?: Wiem jak zalożyć bloga , bede próbował teraz uczyć się VisualBasic . 4.Twoje wymagania: Ogólna pomoc , promowanie . 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? : 20% z wypłat , reflink RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Lady_Punk - 13-06-2013 09:30 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: Sharebay 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? promuję filmik, prostego bloga napiszę po angielsku, obrazki zrobię, szablon włożę. 4.Twoje wymagania: pomoc z meta tagami i pozycjonowaniem bloga w google mile widziana ![]() 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Reflink, jak będę zarabiał dużo to zamierzam też szkolić innych, więc zarobisz na mnie ![]() Kontakt PW, potem GG jak coś ![]() RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - siwrus1231 - 16-06-2013 14:42 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: AstroCash.org 3. Twoje doświadczenie: Ponad miesiąc (Total Earnings: $194.52) 4.Twoje wymagania: Pomoc w niszach (mój zarobek opiera się na Polskiej niszy, chcę niszę na cały świat) 5.W zamian za pomoc oferuję rejestracje z reflinka. To konto, które mam teraz zostawie w spokoju, a od czasu gdy będę zarabiał z Tobą pieniądze będą leciały na konto z Twojego reflinka. Chętnych proszę o pisanie PW. Pozdrawiam ![]() RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - BajdeQ - 17-06-2013 18:04 Dla odmiany poszukuje mentora SEO ![]() 1.Metoda zarobku: - PPA 2.Serwis: - AstroCash, ale nie ma znaczenia gdzie zarabia mentor czytaj dalej... ![]() 3.Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? - Tak, zarobiłem już w sumie 230$ niestety w okresie 1,5-2 miesiące i w obecnym etapie moje zarobi dosięgły dna. 4.Twoje wymagania: - Osoba cierpliwa o znacznej wiedzy na temat pozycjonowania oraz w miarę dostępna ![]() - Miło by było by była to osoba o dobrej reputacji (nie chodzi mi tylko o punkty ![]() ![]() - Oczekuje pomocy w osiągnięciu zarobków dziennych rzędu 30$+ Co posiadam? - Bloga ze sporą ilością hacków (blog trochę inny niż przeciętny, ale myślę ze z tym nie będzie problemu) - domenę .pl 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? - Oferuję 10% zarobków Nie interesuje mnie współpraca typu "Masz tu poradnik i rób według niego a ja czekam na moje 10%". Na forum bywam x razy dziennie natomiast mało się udzielam co w oczach innych użytkowników daje mi plakietkę niegodnego zaufania, ale myślę że zaufanie to uzyskam z czasem naszej współpracy ![]() Zainteresowanych proszę o pw lub wiadomość na gg - 42985340 |