![]() |
Co myślicie o mypay.pl ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Co myślicie o mypay.pl ? (/Temat-Co-myslicie-o-mypay-pl-57253) |
RE: Co myślicie o mypay.pl ? - power304 - 13-09-2012 22:24 dzięki twardy za odpowiedź ;] RE: Co myślicie o mypay.pl ? - Max998 - 14-09-2012 11:13 W tej chwili się nieco zawiodłem na Mypay.pl.. ![]() W jednej z akcji podałem dane matki bodajże wygraj buty i los chciał iż została wylosowana do tego całego rankingu jakości. Co ciekawe pisze iż dane są fałszywe, padłem.. Ja już kompletnie nie rozumiem schematu ich działania, człowiek poda prawdziwe dane -> ŹLE, ludzie podają fałszywe dane -> ŹLE bo sypią się bany.. Tam to chyba potrzebne jest jeszcze wiele pracy nad tym serwisem bo sami już nie wiedzą co robić z danymi tyle ich mają.. Nie dość, że podaje prawdziwe dane to ''ranking jakości'' leci w dół wczoraj miałem 77% dziś mam ku*wa 75%.. RE: Co myślicie o mypay.pl ? - donmateo16 - 14-09-2012 11:35 Napisz do admina i opisz sprawę a na pewno Ci poprawi RE: Co myślicie o mypay.pl ? - tollusiek - 14-09-2012 18:50 (14-09-2012 11:35)donmateo16 napisał(a): Napisz do admina i opisz sprawę a na pewno Ci poprawi I co, ma tak za każdym razem pisać? To jest śmieszne, dawno nie wchodziłem na ten serwis, ale z tego co czytam jest coraz gorzej... Kto wcześniej miał okazję robić akcje ten coś zarobił, teraz potrzeba większego wysiłku. RE: Co myślicie o mypay.pl ? - donmateo16 - 14-09-2012 18:55 Nie za każdym razem, tylko skoro podał dane matki a w rankingu jest podane że dane są fałszywe to albo ktoś odebrał za nią telefon albo pomylił się w numerze telefonu i dzwonili do kogoś innego..... RE: Co myślicie o mypay.pl ? - oraklus22 - 17-09-2012 22:39 http://www.myearn.com/?ref=118484&subid= RE: Co myślicie o mypay.pl ? - tamburyniarz - 18-09-2012 09:47 Może wypowiem się w temacie. Ja na razie nie narzekam. Wpisuję prawdziwe dane, nie swoje, czy znajomych, po prostu trzeba chcieć by je znaleźć, w internecie jest tego mnóstwo. Wkurza mnie tylko, że już od dłuższego czasu mam RJ 79%, ale mam nadzieję, że to się niebawem zmieni. Wypłaciłem już 30zł, nie jest to dużo, ale jak na pracę w domu i na tak mało zajmującą jest ok. Jak się komuś nie podoba to niech idzie podawać frytki w McDonaldzie, na pewno tam zarobki są satysfakcjonujące. P.S. Jak wykonać akcję Allods by zaliczyło? Bo zarejestrowałem się, ściągnąłem i włączyłem na parę minut i nic. Wie ktoś może coś więcej? RE: Co myślicie o mypay.pl ? - just4now - 19-09-2012 20:19 Cytat:P.S. Jak wykonać akcję Allods by zaliczyło? Bo zarejestrowałem się, ściągnąłem i włączyłem na parę minut i nic. Wie ktoś może coś więcej?Aby wykonać allods trzeba: 1. instalujesz PEŁNĄ WERSJĘ gry, ok 5.5 GB (robisz to tylko raz) 2. po kliknięciu w link z maila możesz dla pewności na stronie nadać pseudonim (na samej górze strony) i poklikać cokolwiek 3. logujesz się do pełnej wersji gry, wybierasz LIGĘ, wybierasz ELFA 4. grasz wykonując zadania do osiągnięcia 4 Levelu (ok 15 minut) Pełną wersje najlepiej instalować tak, ze anulujesz pobieranie tego 1.4 GB, wchodzisz w zakładke "GRA" na stronie allods, potem klikasz "GRAJ" pobierasz plik 600kb i z niego instalujesz full wersje ![]() powodzonka Zamieszczam różne takie tipy nie tylko w poradniku ale też na fejsie: https://www.facebook.com/Loosemyway RE: Co myślicie o mypay.pl ? - Redwids - 09-10-2012 20:29 Coś słabo z zaliczaniem akcji ostatnio. Ogólnie czekam na kubigo, może tam będzie więcej wpadać ![]() RE: Co myślicie o mypay.pl ? - Trevor188 - 19-10-2012 21:56 Siemka, skąd bierzecie nr tel i DANE osób, które wpisujecie? Znajomych możecie mieć nawet 1000, ale robiąc po 20 akcji dziennie szybko się skończą i co wtedy? |