Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Topline - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Topline (/Temat-Topline-57062)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: Topline - eve667 - 03-10-2012 16:32

Przez ok 7h ok 700 pkt hmhm .

RE: Topline - grzego12 - 03-10-2012 16:32

Można też kilka stron otworzyć każdą w osobnej karcie i odczekać te kilkanaście sekund.
Pozdrawiam.

RE: Topline - laterpl - 03-10-2012 16:33

Czyli musisz obrazki na bestach oglądać i co 30 sekund przejść na następną stronkę.

RE: Topline - laterpl - 03-10-2012 17:17

Hmmm , super Tongue
Konto zbanowane. Powód zbanowania to "niby" używanie skryptów,botów etc.
Najśmieszniejsze jest to że botów nie używałem a miałem zacząć pisać dopiero jutro ;p
Podejrzewam że zbanowali mnie za ciąglę oglądanie bestów , odświerzanie facebooka co pare minut , i nałogowe oglądanie filmów na YT. Możliwe że przez to enhance mnie zbanowali bo jest to swego rodzaju bot.

A tutaj wiadomość od nich:
"TopLine uses a security algorithm to detect abnormal browsing activities. Depending on your browsing, your account may stop receiving points and begin seeing ads for TopLine. If the activity is deemed excessive, your account will be disabled all together.

After further review, it seems your account was disable by our security system for the use of automated or excessive browsing methods (bots, scripts, macros, manual refreshing, etc.) which is a violation of our Terms of Service.

In order to maintain integrity for the TopLine service to both our users and our advertisers, it is important that we do not allow people to abuse our system. If you believe you've received this email in error, please contact us at [email protected] to request an account review.

Regards,

TopLine Team"

Pozdrawiam Wink

RE: Topline - endi2020 - 05-10-2012 12:19

U mnie licznik zatrzymał się na 3051 pkt i dalej nie nabija, żadnej informacji o zbanowaniu nie dostałem pewnie to przez auto-reload. Ciekawe czy mi odblokują...

RE: Topline - patryk574 - 06-10-2012 07:50

Można włączyć pare playlist na YT i wyłączyć głos w filmikach. Wczoraj nabiłem tak ponad 200p w godzinę z 4 playlistami włączonymi.

RE: Topline - Waves - 06-10-2012 08:26

Ja dosyć często czyszczę ciasteczka Wink A reklamy nabijam sobie tylko na fb, kwejkach itp. Bana nie dostałem jeszcze .

RE: Topline - SirMatan - 07-10-2012 15:47

Tym sposobem dużo pkt już nabiłeś?

RE: Topline - Olszi - 08-10-2012 21:17

Nie wiem czy dobrze robię bo mi wolno nalicza. Już kilkanaście stronek i tylko 2 zaliczenia. Nalicza z opóźnieniem czy trzeba na danej stronce dłużej posiedzieć ? Robię tak, ze reklamy sie zmienia to od razu wylaczam stronę.

RE: Topline - ozzman78 - 09-10-2012 11:08

Jak u was podmienia reklamy to są różne? U mnie wciąż jedna ta sama się wyświetla.