veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463) |
RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ignisinferius - 21-03-2012 13:20 nie da się :/ trzeba czekać na paypal chyba że admin zdecyduje wycofać wszystkim RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 21-03-2012 13:21 zzz spox jak jutro moneybook wstawią to robie 2 konto i zobacyzmy czy wyplacą (czy zbanuja) RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Damkofr - 21-03-2012 14:08 a na money da sie pozniej na konto bankowe bez problemu? I czy duze prowizje sciagaja? RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ignisinferius - 21-03-2012 14:33 na konto bankowe się da, zobaczymy jak będzie z prowizją dla mnie ważne tylko żeby 10euro zarobić i kupić vpn bo proxy muli i jest do wykrycia przydałby się vpn ze zmiennym ip RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 21-03-2012 14:55 (21-03-2012 14:33)ignisinferius napisał(a): na konto bankowe się da, zobaczymy jak będzie z prowizją uzyj jakiegos programu IP hide też powinno działać, wybierasz tylko kraj jaki ma ukazywac fałszywe ip RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Damkofr - 21-03-2012 16:12 Nie wiem czy dobrze przeczytałem ale chyba na moneybookers za przelew z ich strony na konto płaci sie ponad 7 zl ? RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 21-03-2012 16:29 Przekaz bankowy 1.80 EUR czyli 7 zł ciekawe czy da sie na paypala wysłac ;p RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ignisinferius - 21-03-2012 16:35 w wielu sklepach możesz internetowych możesz płacić bezpośrednio można też przypisać kartę do ich konta ze strony: https://www.moneybookers.com/przelewy-zagraniczne/oplaty-za-przelew/ Cytat:Dla Nadawcy to ja raczej uzbieram więcej kasy albo zainwestuję w hyip jakiś ale żeby wypłacić to przynajmniej ze 20 euro uzbierać trzeba RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ignisinferius - 21-03-2012 17:10 dobra, nowe konto założone, proxy wykrywa jako ip francuskie, moneybrooker jest 2 robię dziś wszystkie akcje i zlecam jutro wypłatę jak tylko pojawi się opcja wypłaty na MB jak zadziała to czeka mnie pracowity weekend RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 21-03-2012 17:11 to daj rezultaty jutro bo ja moje 8 euro załuje |