Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ignisinferius - 21-03-2012 13:20

nie da się :/
trzeba czekać na paypal
chyba że admin zdecyduje wycofać wszystkim

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 21-03-2012 13:21

zzz spox jak jutro moneybook wstawią to robie 2 konto i zobacyzmy czy wyplacą (czy zbanuja) Big Grin

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Damkofr - 21-03-2012 14:08

a na money da sie pozniej na konto bankowe bez problemu? I czy duze prowizje sciagaja?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ignisinferius - 21-03-2012 14:33

na konto bankowe się da, zobaczymy jak będzie z prowizją

dla mnie ważne tylko żeby 10euro zarobić i kupić vpn bo proxy muli i jest do wykrycia
przydałby się vpn ze zmiennym ip

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 21-03-2012 14:55

(21-03-2012 14:33)ignisinferius napisał(a):  na konto bankowe się da, zobaczymy jak będzie z prowizją

dla mnie ważne tylko żeby 10euro zarobić i kupić vpn bo proxy muli i jest do wykrycia
przydałby się vpn ze zmiennym ip

uzyj jakiegos programu IP hide też powinno działać, wybierasz tylko kraj jaki ma ukazywac fałszywe ip

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Damkofr - 21-03-2012 16:12

Nie wiem czy dobrze przeczytałem ale chyba na moneybookers za przelew z ich strony na konto płaci sie ponad 7 zl ?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 21-03-2012 16:29

Przekaz bankowy
1.80 EUR
czyli 7 zł Big Grin

ciekawe czy da sie na paypala wysłac ;p

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ignisinferius - 21-03-2012 16:35

w wielu sklepach możesz internetowych możesz płacić bezpośrednio
można też przypisać kartę do ich konta

ze strony: https://www.moneybookers.com/przelewy-zagraniczne/oplaty-za-przelew/
Cytat:Dla Nadawcy
Zakładanie konta BEZPŁATNIE
Podstawowa opłata za przelew środków
1% wartości transakcji, maks. 0,50 €

(Niezależnie od kwoty, opłata za przelew nigdy nie przekracza 0,50 €)

Wpłata środków do przelewu...
- z rachunku bankowego BEZPŁATNIE
- z karty płatniczej/kredytowej 1,9%

Dla Odbiorcy
Zakładanie konta BEZPŁATNIE
Wypłacanie pieniędzy...
- na rachunek bankowy 1,80 € pokerface
- na kartę VISA 1,80 € facepalm
- czekiem 3,50 € beka
W przypadku transakcji wymagających przewalutowania, Skrill (Moneybookers) dolicza 1,99% do kursów walut zagranicznych.

to ja raczej uzbieram więcej kasy Big Grin albo zainwestuję w hyip jakiś
ale żeby wypłacić to przynajmniej ze 20 euro uzbierać trzeba

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ignisinferius - 21-03-2012 17:10

dobra, nowe konto założone, proxy wykrywa jako ip francuskie, moneybrooker jest Jerk2

robię dziś wszystkie akcje i zlecam jutro wypłatę jak tylko pojawi się opcja wypłaty na MB
jak zadziała to czeka mnie pracowity weekend Huh

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 21-03-2012 17:11

to daj rezultaty jutroBig Grin bo ja moje 8 euro załuje Sad