![]() |
[DARMOWY] Kreator Kont Youtube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube (/Temat-DARMOWY-Kreator-Kont-Youtube-50353) |
RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - KontaYoutube - 17-04-2012 05:09 Ja pitole... masakra, teraz w internecie jest podobno plaga wirusów. Które są skryptami i włączaja sie jak najedziesz na nie myszką a zazwyczaj pole wlaczenia jest to ok. 1x1 pix ... Dalej włączaja ci stronke i pobieraja gowno do przegladarki zal. Do autora, jakim sposobem omijasz weryfikacje? RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - xPietrek - 17-04-2012 12:26 (17-04-2012 05:09)KontaYoutube napisał(a): Do autora, jakim sposobem omijasz weryfikacje? (05-04-2012 21:49)m4rcin93 napisał(a): Niestety nie mogę zdradzić sposobu weryfikacji RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - ZolwiQ - 17-04-2012 16:32 No i Dobrze, że nie zdradza, w końcu za wiedzę się płaci ;] A tak poza tym to co ty tak wypaliłeś z tymi wirusami ?? RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - adkam12 - 17-04-2012 17:57 Kuzde od dzisiaj cos nie dziala ;/ RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - m4rcin93 - 19-04-2012 22:16 Małe info o płatnym programie ![]() Prace się przedłużą, ze względu na to, iż postanowiłem wydać programik z dodatkowymi funkcjami. Oprócz podstawowej, głównej funkcji czyli Kreatora Kont YT program będzie zawierać m.in. - Youtube Downloader - Youtube Uploader - Narzędzia do promowania( like/comment/sub/fav ) (To tylko KILKA funkcji!) Niektóre funkcje Kreatora Kont YT: - Duuużo stałych poczt - Dwie przeglądarki( do wyboru ): FF/IE - TOR/Proxy( w tej chwili tylko pod IE ) (To tylko KILKA funkcji!) Nowe funkcje z pewnością ułatwią Wam zarabianie przez internet ![]() Myślę, że warto wstrzymać się trochę, gdyż chcę aby wszystkie funkcje działały w 100%! Proszę o podawanie swoich propozycji co do nowych funkcji programu lub konkretnie kreatora. Czego brakuje? Może coś trzeba zmienić lub usunąć? PISZCIE ![]() PS. Dla niecierpliwych w weekend wyjdzie update darmowej wersji kreatora. RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - Xemon - 20-04-2012 13:14 Dodaj obsługę DeathByCaptcha ![]() RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - m4rcin93 - 20-04-2012 13:17 Mam zamiar dodać CaptchaTrader,Decaptcher i właśnie DeathByCaptcha ![]() RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - dsasaddsa - 20-04-2012 16:41 jezeli ma ktoś niepotrzebne konta na youtube prosze o przesłani mi nazwy konta i hasła oczywiście na pw . z góry dziękuje ![]() Odp: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - Rzmijec - 20-04-2012 17:04 @up Weź bo padnę xD Tapnięte z PrimeHD :] RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - ZolwiQ - 20-04-2012 18:14 Z mojej strony skromnie: Miło by było, jakby była wyświetlona ilość utworzonych kont w trakcie ich tworzenia. Np-Zrobiono 7 kont z 15. Następnie Do bota mógłyś dodać, by konto ktore komentuje zmieniało się co x sekund(żeby mozna było ustawić), co zapobiegnie szybkiemu rozpoznaniu. |