![]() |
anno1777.com - pierwsza na świecie platna gra przeglądarkowa! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: anno1777.com - pierwsza na świecie platna gra przeglądarkowa! (/Temat-anno1777-com-pierwsza-na-swiecie-platna-gra-przegladarkowa-44049) |
RE: zarabianie w grze przelądarkowej - just4now - 06-08-2012 10:09 tak, ale to nie tak kolorlowo , stawka 1.35zł/h to stawka w przypadku gdy masz wellnes 100%, bo to sie przemnaża, wiec napewno dostajesz dużo mniej i to odrazu jak klikniesz praca. Mam pytanie dotyczące FC, napiszę na PW RE: zarabianie w grze przelądarkowej - casern1 - 06-08-2012 10:51 ok ![]() ![]() RE: zarabianie w grze przelądarkowej - PawkusPL - 06-08-2012 11:59 Kupuj sobie wino (5 gwiazdkowe), dużo bardziej się opłaca ![]() I od wyniku ekonomicznego zależy również ile dostaniesz wypłaty, codziennie wynik ekonomiczny spada o 1, a po każdych przepracowanym dniu wzrasta o 2 ![]() RE: zarabianie w grze przelądarkowej - duzypawel - 06-08-2012 12:55 nigdy nie kupuj kanapek ![]() wino kupuj tylko w 5 dniu pracy pod rząd - więcej zarobisz za ten dzień i dostaniesz większy bonus, który zależy tylko od zdrowia kupuj te wino, które daje 25 pkt zdrowia. RE: zarabianie w grze przelądarkowej - casern1 - 06-08-2012 13:11 ok dzieki ![]() RE: zarabianie w grze przelądarkowej - duzypawel - 06-08-2012 15:34 co z tego, że ktoś chce sprzedać coś za kosmiczną kwotę? to nie oznacza, że jest to tyle warte ![]() ![]() z tego co zauważyłem, jeśli nie chcesz inwestować swojej kasy w grę jesteś skazany na pracę i pojedynki. w wojnę można się zacząć bawić po zainwestowaniu ok 200 euro. ja nie ryzykowałem i się nie bawiłem ![]() ![]() RE: zarabianie w grze przelądarkowej - casern1 - 06-08-2012 17:35 (06-08-2012 15:34)duzypawel napisał(a): co z tego, że ktoś chce sprzedać coś za kosmiczną kwotę? to nie oznacza, że jest to tyle wartetylko pytam LOL.. skoro kanapki moga tu kosztowac 18+zl to i moze jakias ziemia kosztowac 10000000 czyz nie ? gra nie musi sie odnosic do swiata rzeczywistego wiec nie rycz bo w uch dostaniesz. nie wiem , przez to pytam, w koncu po to jest temat na forum.. L000L.. drugi tomazi sie znalazl. RE: zarabianie w grze przelądarkowej - PawkusPL - 06-08-2012 17:39 (06-08-2012 12:55)duzypawel napisał(a): wino kupuj tylko w 5 dniu pracy pod rząd - więcej zarobisz za ten dzień i dostaniesz większy bonus, który zależy tylko od zdrowia Właśnie że nie.. Dużo lepiej jest kupować codziennie bo można tylko raz na 24h.. Co z tego że kupi wino przed 5 dniem pracy jak przez te 5 dni będzie miał 10% Wellness? Od wellness zależy bardzo ale to bardzo dużo w tej grze, trzeba cały czas utrzymywać Wellness na najwyższym poziomie dzięki temu będziemy zarabiać np. w pojedynkach zamiast 0.02PLN to 0.15PLN! Tak samo w pracy, za 8 godzin z współczynnikiem wellness 10% zarobisz około 1.50PLN a z współczynnikiem wellness 100% około 10.00PLN.. Więc trzeba starać się wellness mieć na najwyższym poziomie. RE: zarabianie w grze przelądarkowej - duzypawel - 07-08-2012 06:56 (06-08-2012 17:35)casern1 napisał(a):(06-08-2012 15:34)duzypawel napisał(a): co z tego, że ktoś chce sprzedać coś za kosmiczną kwotę? to nie oznacza, że jest to tyle wartetylko pytam LOL.. skoro kanapki moga tu kosztowac 18+zl to i moze jakias ziemia kosztowac 10000000 czyz nie ? gra nie musi sie odnosic do swiata rzeczywistego wiec nie rycz bo w uch dostaniesz. nie wiem , przez to pytam, w koncu po to jest temat na forum.. L000L.. drugi tomazi sie znalazl. nie bardzo rozumiem co miałeś na myśli? starałem się jakoś obrazowo to przedstawić. co do wina, nie wiem w jakiej jest cenie w polsce ale jak jeszcze byłem w kraju to za jednodniową pensję nie można było kupić wina ![]() Ale każdy sobie rzepkę skrobie ![]() co do wojen, to trwają dobę. udział w wojnie trwa kilka sekund i 'kosztuje' tylko wellnes, bez którego nie można brać udziału w dalszych walkach. na początku można się poratować winkiem, później kanapkami... później już tylko wellnes packi za EURO ![]() RE: zarabianie w grze przelądarkowej - PawkusPL - 11-08-2012 20:52 Zarobiłem już trochę kasy i chciałbym w coś zainwestować.. Tylko nie wiem co jest przydatne i co może mi pomóc szybciej zarabiać, np. czy opłaca się kupować ubrania, albo czy jakaś broń, transport, itp. Podzielcie się na co Wy wydajecie kasę ; ) |