Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Kilka informacji o grudniowym restocku [niepotwierdzone, 80% pewności] - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300)
+----- Wątek: Kilka informacji o grudniowym restocku [niepotwierdzone, 80% pewności] (/Temat-Kilka-informacji-o-grudniowym-restocku-niepotwierdzone-80-pewnosci-411)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: Kilka informacji o grudniowym restocku [niepotwierdzone, 80% pewności] - Alcor - 27-12-2009 23:00

To by było podłe z ich strony, gdyby tak nas załatwili. Tongue

RE: Kilka informacji o grudniowym restocku [niepotwierdzone, 80% pewności] - grzesioo1987 - 27-12-2009 23:00

hmm...pewne jest, że zrobią to w grudniu, skoro GRUDNIOWY restock...

więc stawiam na 31 grudnia w przyzwoitych godzinach, rzucą nagrody, złożą nam jakieś życzenia noworoczne (może jakiś filmik) i pójdą się bawić Big Grin

tak to widzę Cool

RE: Kilka informacji o grudniowym restocku [niepotwierdzone, 80% pewności] - Alexzus - 28-12-2009 00:06

Oh mi fag god :o
Więc musimy nolifować od 15 w górę ;D

RE: Kilka informacji o grudniowym restocku [niepotwierdzone, 80% pewności] - Katecheta - 28-12-2009 00:18

wiecie co nie ma sensu zastanawiać się o czym oni myślą bo to tylko oni wiedzą Wink trzeba sie wziaść w garść i czekać na ukochane nagrody na ktore wydamy nasze cieżko zarobione PTZ-y (osobiśćie obstawiam jakiś dzień tego tygonia ale nie w sylwestra)

RE: Kilka informacji o grudniowym restocku [niepotwierdzone, 80% pewności] - Alexzus - 28-12-2009 00:46

Wiem ale my tu tak dyskutujemy ;D I zawsze się ktoś pewniej czuje gdy na forum ludzie regularnie piszą w tych postach, bo tak sobie myśli: "Jakby był restock to na pewno się dowiem gdybym przegapił, bo pewnie ktoś powiadomi, albo dowiem się jakichś newsów." ;D

Co prawda ja tak myślę..

Idę spać >czytaj:czytać;]<

RE: Kilka informacji o grudniowym restocku [niepotwierdzone, 80% pewności] - Katecheta - 28-12-2009 13:35

NEWS !!!
Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit

oby był teraz restock bo nie chcę psuć sobie "sylwka" z powodu dostawy :-)

RE: Kilka informacji o grudniowym restocku [niepotwierdzone, 80% pewności] - Siles - 28-12-2009 15:11

no ja zrobią w sylwka to klapa chyba że o jakiś wczesnych godzinach czyli tak do 16 polskiego czasu

RE: Kilka informacji o grudniowym restocku [niepotwierdzone, 80% pewności] - gary126 - 28-12-2009 15:41

a jak zrobią o 12 (wieczorem) w ich godziny to sie kurR|)3 załamię

RE: Kilka informacji o grudniowym restocku [niepotwierdzone, 80% pewności] - Zythus - 28-12-2009 15:55

Smile Cihoooooo Big Grin
jak zrobią to zrobią i tyle. domysły zostawmy dla siebie.
Ciho!

RE: Kilka informacji o grudniowym restocku [niepotwierdzone, 80% pewności] - Siles - 28-12-2009 15:59

To jest forum jak nie chcesz nie musisz tu nic pisać