FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! (/Temat-FireCash-org-Stawki-lepsze-niz-Sharecash-37245) |
RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - casern1 - 29-06-2012 13:38 a kto mi podpowie jak wogole zrobic te popiepr...ankiety.. jak narazie na 10 udalo mi sie pobrac tylko 1 plik! :O zalezy to do przegladarki czy czyszczenia historii ???? RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - tomsonFCB - 29-06-2012 14:38 Jeśli pobierasz pliki sam sobie to jest to zabronione RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - casern1 - 02-07-2012 11:50 no nie gadaj ? ?:O a myslalem ze moza sameu pobierac ; p AMERYKI tos ty nie odkrył w tym momencie. na 10 osob tylko jednej udalo zrobic sie ankiete. kto ma jakis sposob zeby pobieraly sie w wiekszym stopniu.. 1/10 to nie biznes.. :| RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - KingKiller - 02-07-2012 18:39 Swoją przygodę z FireCash zacząłem godzinę temu, zuploadowałem jeden pliczek, wysłałem koledze, żeby sprawdzić ile można zarobić za ściągnięcie jednego pliku. Stwierdził, że się nie da. Pokusiłem się, żeby samemu spróbować pobrać i rzeczywiście... Jakieś ankiety za SMS, co to wgl jest? Da się to jakoś ominąć, żeby ściągać normalnie? Albo chociaż jak sobie z tym poradzić? Proszę o pomoc ;x RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - Admin - 02-07-2012 18:47 (02-07-2012 18:39)KingKiller napisał(a): Swoją przygodę z FireCash zacząłem godzinę temu, zuploadowałem jeden pliczek, wysłałem koledze, żeby sprawdzić ile można zarobić za ściągnięcie jednego pliku. Stwierdził, że się nie da. Pokusiłem się, żeby samemu spróbować pobrać i rzeczywiście... Uroki ppa, przeważnie aby ściągnąć plik należy wykonać subskrybcje smsową (bywają też darmowe oferty, ale są znacznie mniej płatne). Dlatego pliki muszą być naprawdę warte ściągnięcia, żeby cokolwiek zarobić RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - KingKiller - 02-07-2012 18:59 Aha, czyli na muzyce sobie nie zarobie Dzięki A wie ktoś może w jakich krajach najchętniej (czy najczęściej) wypełniają te sub'y? Gdzieś wyczytałem, że Francja i Wielka Brytania. To nadal aktualne? RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - FireMedia - 03-07-2012 23:15 KingKiller Odezwij się na gg: 12995782 Oferujemy: -wprowadzenie w świat PPA -kilka nisz na dobry start -BEZPŁATNE pozycjonowanie Twojej strony/bloga w wyszukiwarce Google.pl i Google.com -Wyższe konto na start w serwisie FireCash RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - Szaman1644 - 04-07-2012 19:12 Niestety na firecash ja zawsze mam trudność z wypłatą. Teraz czekam już prawie 2 tydzień na pieniądze. RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - dawid327 - 08-07-2012 13:02 zniknął już ten problem z nie zaliczaniem ankiet ? Zalicza to pobrania z polski czy tylko z zagranicy ? RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - Lukasz36016 - 22-07-2012 09:11 Zarobek stoi... Co jest? kumpel mówi że ofert w ogóle nie zalicza... od 2 dni, subskrybcje lecą a kasy brak! |