[BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +----- Wątek: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu (/Temat-BID-LockerzBidHelper-by-Grze-chu-27644) |
RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Scoobyx - 17-03-2011 21:50 I tak trzymaj RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - DonHoracy - 18-03-2011 12:26 Najprostsze rozwiązania są najlepsze. Konta z hasłem do bota tyle. Jednocześnie można być zalogowanym z jednego komputera i po problemie. Pozdrawiam wszystkich myślicieli i ich pomysł HWID. Stosując to zabezpieczenie robi się program pod jeden system i na np. linuxie już będą problemy z odpaleniem. Wiadomo, że konta będzie można sprzedawać ale cóż na to poradzić. Lepsze to niż nic. RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - InTeR - 18-03-2011 14:13 (18-03-2011 12:26)DonHoracy napisał(a): Najprostsze rozwiązania są najlepsze. Konta z hasłem do bota tyle. Jednocześnie można być zalogowanym z jednego komputera i po problemie. Pozdrawiam wszystkich myślicieli i ich pomysł HWID. Stosując to zabezpieczenie robi się program pod jeden system i na np. linuxie już będą problemy z odpaleniem. To samo pisałem Grzechowi na gg Mam nadzieje, że posłucha bo sam mam zmienne IP. RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - ambrell - 18-03-2011 14:27 A ja mam nadzieje, że nie RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Grze_chu - 18-03-2011 14:27 Pewnie nie którzy z was, zauważyli duże spowolnienie... dostałem kila sygnałów na GG w tej sprawie, dzisiaj przyjrzałem się sprawie i wysnułem pewne wnioski: - to duże (losowe) spowolnienie jest częścią nowego zabezpieczenia Lockerz - ma za zadanie spowalniać bota tak, aby były wyrównane szanse między skryptem a "człowiekiem uczciwym" - jest nie do obejścia (po stronie serwera) - skrypt i tak ma przewagę nad "człowiekiem uczciwym" bo jego również obejmuje to zabezpieczenie - serwery VPS nie mają sensu: bez serwera podbicia oscylują w zakresie 1.5 - 4 sekundy, a VPS pomoże nam urwać te 200ms co w połączeniu z losowym zabezpieczeniem traci sens obecny czas podbicia bota = ping*2+obliczenia bota+zabezpieczenie lockerz+obliczenia lockerz obecny czas podbicia "człowieka uczciwego" = ping*2+przepisanie captchy+zabezpieczenie lockerz+obliczenia lockerz (dochodzi jeszcze zmienna przypadkowa, czy dobrze przepisał captche) Może uda mi się znaleźć coś innego... czas pokaże Nie zmienia to faktu, że platforma LockerzTools powstanie, więc: "czekajcie, a będzie wam dane" RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Dominator - 18-03-2011 17:27 jasny gwint :/ te zabezpieczenia są niezłe RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - DonHoracy - 19-03-2011 12:14 Minuty, godziny, dni, tygodnie mijaj a aukcje się kończą i bota dalej nie widać. W takim tempie to ty tego bota będziesz wydawał do wakacji bo cały czas będą coś wprowadzać RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - pitfromhell - 19-03-2011 12:54 (19-03-2011 12:14)DonHoracy napisał(a): Minuty, godziny, dni, tygodnie mijaj a aukcje się kończą i bota dalej nie widać. W takim tempie to ty tego bota będziesz wydawał do wakacji bo cały czas będą coś wprowadzać No to czekamy na Bota DOnHoracego Kiedy będzie można się zgłosić po niego? RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Dominator - 19-03-2011 14:09 (19-03-2011 12:14)DonHoracy napisał(a): Minuty, godziny, dni, tygodnie mijaj a aukcje się kończą i bota dalej nie widać. W takim tempie to ty tego bota będziesz wydawał do wakacji bo cały czas będą coś wprowadzać ? Przecież bot jest, czkamy na aktualizację ;P RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - NaoS - 19-03-2011 14:50 To nowe zabezpieczenie Lockerz jest całkiem skuteczne, od 2ch dni nie da się wylicytować nawet kubka, czy innych pierdół. |