My Search funds wyszukiwarka za którą płacą - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: My Search funds wyszukiwarka za którą płacą (/Temat-My-Search-funds-wyszukiwarka-za-ktora-placa-21046) |
- matx1323 - 11-05-2008 07:46 a ma już ktoś dowodyP - marcin950 - 11-05-2008 10:03 michal0000, my Polacy możemy wypłacać tylko na PayPala, no chyba, że masz konto w banku w Wielkiej Brytanii :-| - Macu - 12-05-2008 06:35 Jak wy wyszukujecie? Mi zbanowali juz 2gie konto a wyszukuje co godzine lub wiecej po 20 wyszukan... i staram sie zeby odstepy miedzy klikaniem na linki byly w 5- 10 sek,a wszytkie linki sa sponsorowane A co do tego bana do napewno nie jestem pewny. Na maila przyszla mi wiadomosc: It has come to our attention that your account appears to be the subject of invalid searching with searches outside of the Terms and Conditions including (but not limited to) click fraud, automated search tools, searches made without regard to the results returned etc.. MySearchFunds uses sophisticated detection tools which looks at the quality of the search terms used, frequency of the search terms used, the volume of searches and the frequency of searches. As such these accounts have been referred to our Click Fraud department for further investigation and in accordance with our Terms & Conditions we reserve the right to disallow any invalid searches or to terminate your account. a w innym temacie powiedziano ze to oznacza ban;] sam duzo to nie rozumiem z tego tekstu - zbigi20 - 12-05-2008 07:45 przetłumaczyłbym ci ale nie mam dostępu do translatora możę potem prześlą mi tłumaczenie to dam znać, sam już się pogubiłem jak to dokładnie jest sam miałem problem ale chyba już został naprawiony pisałem o tym wyżej, z tego co zrozumiałem to zgodnie z ich regulaminem dopuściłeś się oszustwa zbyt szybko i automatycznie wyszukiwałeś, Jeżeli mogę coś doradzić to wyszukuj nie co 5,10 sekund ale co tyle minut. I nie wyszukuj wciąż tego samego, widocznie mają coraz lepsze mechanizmy wykrywania, niepoprawnego wyszukiwania. Mi na samym początku też zablokowali. To pozdrawiam Piszą chyba jeszcze żeby patrzeć na wyniki wyszukań np jeżeli szukamy meble to potem klikamy na wynik wyszukań o takim haśle a nie jakikolwiek link tak to rozumiem. Zawsze możesz założyć drugie. - Macu - 12-05-2008 12:24 no wlasnie tak szukam w 1 dzien staram sie nie powtarzac szukan, wpisuję jakas fime np Nike i klikam tylko linki z takim chaslem. Zobacze bede szukal raz na 5 min;] chco to troche wolno;/ - krzysiek349 - 12-05-2008 13:21 Macu napisał(a):no wlasnie tak szukam w 1 dzien staram sie nie powtarzac szukan, wpisuję jakas fime np Nike i klikam tylko linki z takim chaslem. Zobacze bede szukal raz na 5 min;] chco to troche wolno;/ Nie przesadzaj ! xD 5 minut to bardzo dlugo 1 minuta wystarczy albo 40 sekund xD 80 dziennie wyszukan wystarczy a ebdziesz mial 1,20 funta dziennie - matx1323 - 12-05-2008 18:33 a ktoś mi odpowie cz już dostał kase od nich? - JereManU - 12-05-2008 18:35 zbigi20 napisał(a):Mam bardzo dobrą informację serwis właśnie dziesiaj wypłacił 27,73 funtó na paypal, od razu przeliczono na polskie pieniądze - zbigi20 - 13-05-2008 07:26 mam pytanie ostatnio jak wyszukuję powyżej 100 na drugi dzień mam 0 wyszukań a jak np 60 to wszystko jest w porządku. Czy wy też coś takiego macie proszę o odpowiedź? [ Dodano: 2008-05-13, 08:34 ] z tego co przeczytałem na stronie mariox22 jest dzienny limit wyszukań to 80 - sarevok - 19-05-2008 07:52 mam pytanie - dostalem takiego maila od nich, ale konto nie jest zablokowane. Powie mi ktos, czy zakladac nowe konto, czy na tym dalej szukac ? It has come to our attention that your account appears to be the subject of invalid searching with searches outside of the Terms and Conditions including (but not limited to) click fraud, automated search tools, searches made without regard to the results returned etc.. MySearchFunds uses sophisticated detection tools which looks at the quality of the search terms used, frequency of the search terms used, the volume of searches and the frequency of searches. As such these accounts have been referred to our Click Fraud department for further investigation and in accordance with our Terms & Conditions we reserve the right to disallow any invalid searches or to terminate your account. |