![]() |
Last Man Standing - Ewhoring - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Last Man Standing - Ewhoring (/Temat-Last-Man-Standing-Ewhoring-171380) |
RE: Last Man Standing - Ewhoring - KaMiKaZze - 10-11-2021 16:35 Czekamy z z niecierpliwością ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - patryk0407 - 11-11-2021 09:47 Jasne że dodaj podsumowanie ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 13-11-2021 15:33 pięknych miejsc ![]() ![]() ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - dawid327 - 13-11-2021 15:46 na moje oko to będzie z 12400zł ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 15-11-2021 00:07 Cześć! Otrzymałem mnóstwo wiadomości, które jasno wskazują że wiele osób naprawdę nie wie jak zacząć lub co gorsze uważa że to jest mega trudne. Uważam że każdy może zacząć tutaj i zarabiać, oczywistym jest że dniówki na poziomie 1 000 czy więcej nie są proste do osiągnięcia, jednakże trzycyfrowe dniówki dziennie można mieć na wejście ![]() Postanowiłem sprawdzić jak to wygląda realnie. Co zrobiłem? Założyłem nowe konto snapczat i wybrałem NAJGORSZE źródło ruchu jakie znalazłem. Moim zdaniem dwa najgorsze źródła ruchu to: SFS(Share for share) oraz 6obcy(czat internetowy) Wybrałem 6obcy --> Najgorszy ściek jaki jest, taka prawda i wystarczy wejść po 22 aby zobaczyć co tam sie dzieje. I teraz pytanie do was, w końcu to dziennik dla osób czytających ![]() Przedstawić zarobki? Rozmowy z "internatuami" lub inne tematy? Dajcie znać! ![]() Last Man Standing - Ewhoring - krzy9 - 15-11-2021 00:50 Cześć, śledzę po cichu Twój dziennik od dłuższego czasu. Chętnie się dowiem ile znaczy źródło ruchu, a ile doświadczenie w branży RE: Last Man Standing - Ewhoring - PanJakup - 15-11-2021 18:57 Tak poglądowo bardzo fajnie byłoby coś takiego zobaczyć. RE: Last Man Standing - Ewhoring - pula78 - 15-11-2021 19:24 No dawaj, nie drocz się ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 17-11-2021 22:39 Podsumowanie ![]() Trzy dni pracy na czacie 6obcy. Nim przejdę do kwot. Miejsca takie jak 6obcy(proste czaterie) uważam za zdecydowanie specyficzne i bardzo trudne aby osiągnąć jakiekolwiek zarobki. Zarówno dla osób początkujących jak i całej reszty. Osoba początkująca bez wiedzy, zdjęć, socjotechnik zmarnuje mnóstwo mnóstwo czasu i zarobi kilkanaście/dziesiąt złotych przy sporym szczęściu lub nie zarobi nic. Czat ten pochłaniał mnóstwo mojej energii, mnóstwo. I nie chodzi tutaj o zdobywanie ruchu - postawiłem macro, które samo ruch mi zdobywało. Chodzi o samą rozmowę, której tak naprawdę NIE MOŻNA nazwać rozmową. Przekrój osób wiekowo od 15 do 29 lat (głównie w okolicy 20) jednakże mentalnie... mniej niż 10 lat. Ma na to wpływ też zepsucie rynku (dosłownie cuchnie) na tym poziomie ---> Mnóstwo fejk kont "Juleczek" z pakietami VIP na miesiąc po 30 zł i innymi cudami w cenie wędliny kilkudniowej po terminie ważności... Wyrachowanie "facetów" jest ogromne: * daj próbeczkę * zachęć mnie * a ja chciałem na probke cos ostrzejszego I tak dalej... Nauczeni tym, że konta fejkowe(oni myślą że realne) dają faktycznie te zdjęcia za darmo swoje, nie kupują NIC, bo po co? ![]() Oto przykłady tego co się działo: Najprostszy sposób wyłudzania zdjęć. Dam, zapłacę, ale wyślij coś, cokolwiek, chociaż jedną. ![]() Obojętnie co wyślemy, zawsze będzie "Mało" Bo ja liczyłem na coś ostrzejszego w ramach próbki, mało zachęcające lub po "próbe" inna ma taniej nie dzieki ![]() Analiza: Skoro inna ma taniej, to po co piszesz i chcesz próbkę? No tylko po to aby wyłudzić darmową fotkę ![]() ![]() Czas pracy: około 4 godziny dziennie. W trzy dni, łącznie 540 złotych, to dużo, mało? Sam sobie na to pytanie odpowiedz - wiesz najlepiej jaka jest prawidłowa odpowiedź. Z pewnością wiem, że nie jest to źródło ruchu dla mnie, z powodu o którym pisałem wyżej ---> ogromny pożeracz energii i uwagi, pomimo tego że skracałem rozmowę bardzo(praktycznie do zera). W mojej normalnej pracy związanej z ewhoringiem, gdy tylko widzę słowo "próbka", "pokaż się", "zachęć mnie", "podeślij coś" po prostu blokuję delikwenta. Ponieważ wiem, że przerobił on mnóstwo profili i jedyne czego oczekuje, to uwagi- niekończącej się rozmowy, przeciągania aby nie doszło do momentu w którym płaci(bo przecież nie płaci)a w końcu ktoś z nim rozmawia oraz oczywiście fotek czy filmów. Bo przecież i tak nic nie kupuje a może uda się cos wyłudzić... Podsumowanie: Niestety ale CZAS, jest jedyną walutą na tym świecie której kupić się nie da więc moim zdaniem warto inwestować go tak, aby w przyszłości osiągać z tego tytułu jak najlepsze rezultaty. Każdy z nas ma różne doświadczenia które go ukształtowały. Ja wiem jedno - siebie i swój czas należy bardzo szanować i "wydawać" go roztropnie. Na sam koniec przykłady profili fejkowych, na które natrafiłem w ostatnim czasie. ![]() ![]() ![]() ![]() Zwrócić uwagę należy na pewny temat: Fake: Stosunkowo ładne kobiety z twarzą, ale nigdy nic nie mówią (po polsku np) same nagrania, mogą być z dźwiękiem jednakże nie słowami które wypowiada kobieta. Niby realne: Kobieta mówi "weryfikację" czyli np nick swój snapa ale nigdy nie widać twarzy, max usta, piersi czy inne kawałki ciała. Jednakże za 30 zł zrobi pełne selfie, nagie fotki z twarzą itd. Hmmmm... dla mnie typowy scam, ubrany w nieco lepszą formę, takie "weryfikacje" można kupić u dziewczyn w internecie za niewielkie kwoty, nagrają i powiedzą co chcemy, a następnie można tego luźno używać baardzo długo udając "realną" ![]() Co sądzicie o teście który przeprowadziłem, a może pomysły na dalsze kroki? ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - Pablo1878 - 17-11-2021 22:51 Poradnik bardzo fajny, szczególnie dla osób początkujących. A również dla potencjalnych „klientów” - jak nie nadziać się na fejk konta, których jest 98% procent. Co do cen. Owszem, nagie fotki za 30 zł - śmierdzą z daleka fejkiem ale: - Mamy wolny rynek. Na roksie znajdziesz stawkę 150 zł za 1h, a także 500 zł za 1h. Przykładów można podawać więcej. - Większość ustala takie niskie ceny bo rynek jest jaki jest. Można sprzedać 15 razy po 30 zł, a można raz za 400 zł. Z tym, że przy drugiej sytuacji trzeba zmienić traffic, nabrać doświadczenia i się po prostu namęczyć. |