BRO - Bitradio - zarabiaj słuchając radia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Inne waluty (/Forum-Inne-waluty-376) +---- Wątek: BRO - Bitradio - zarabiaj słuchając radia (/Temat-BRO-Bitradio-zarabiaj-sluchajac-radia-147261) |
RE: BRO - Bitradio - zarabiaj słuchając radia - adamak2k - 14-12-2017 17:49 Tak, przydziela 0.5 co X dni. X jest zależne od ilości posiadanych BitRadiO (bro). RE: BRO - Bitradio - zarabiaj słuchając radia - lamar6 - 10-01-2018 16:02 Kurs waluty ostatnio ładnie idzie, ponad 5000sat za 1BRO, jest szansa na 1$ nawet. RE: BRO - Bitradio - zarabiaj słuchając radia - antwan99 - 18-01-2018 19:02 kurs tak ale z naliczeniami jest tragedia przez 5 dni wcale nie mialem po napisaniu do admina wyczyszczeniu ciasteczek wczoraj naliczenia miałem a dzisiaj znowu brak i konto premium RE: BRO - Bitradio - zarabiaj słuchając radia - Lukson2 - 24-01-2018 15:23 nalicza? Bo nie wiem czy wejść RE: BRO - Bitradio - zarabiaj słuchając radia - lamar6 - 10-02-2018 10:57 Mi nalicza i wypłaca cały czas. Mam tylko wrażenie, że wolniej - nie wiem czy zmieniły się stawki czy tak dużo osób słucha. RE: BRO - Bitradio - zarabiaj słuchając radia - NocnyMarek - 17-06-2018 11:10 Synchronizacja trwa 1 rok to tragedia.... RE: BRO - Bitradio - zarabiaj słuchając radia - TheVizel - 11-07-2018 10:42 Opłaca się jeszcze? RE: BRO - Bitradio - zarabiaj słuchając radia - lamar6 - 14-07-2018 19:45 Strona działa i wypłaca. Czy się opłaca? Jeśli ktoś coś robi na kompie i przy okazji odpala sobie zakładkę z bitrad.io to dlaczego nie? Bitrad.io Poradnik, jak zacząć na zarabianiu muzyki - AssenCreated - 08-12-2018 22:44 Witajcie, Tak jak w temacie zarabiamy na słuchaniu stacji radiowych. Wybór jest gigantyczny, można znaleźć RFM FM , Radiozet, a także moje ulubione : Jazz Radio - Classic Jazz - WebRadio Live ( Serdecznie polecam ) ----------------------------- Tutorial ----------------------------- 1. Tworzymy Konto : Czysty Link : https://bitrad.io ----------------------------- 2. Pobieramy portfel : ------------------------------ 3. Po odpaleniu portfela, odpalamy go i znajdujemy tutaj : ------------------------------- 4. Wchodzimy w zakładkę Receive, następnie wykonujemy to : ------------------------------- 5. Wracamy na stronę, po zalogowaniu wchodzimy w ten link : https://bitrad.io/profile/ ------------------------------- 6. Hasła nie trzeba zmieniać. ------------------------------- 7. Wyszukujemy nasze ulubione radio i rozpoczynamy słuchanie, zarabianie ------------------------------- ------------------------------- Informacje Dodatkowe : * Działanie Strony * Loterie ---------------------------------- ALERT : Aby wam zliczało minuty słuchania, należy zaakceptować ciasteczka cookie, dodaje czas słuchania co 5 min + activity points --------------------------------- Dziękuję za uwagę, jak ktoś ma jakieś pytania, prosze śmiało zadawać je tutaj w komentarzach. Pozdrawiam. RE: Bitrad.io Poradnik, jak zacząć na zarabianiu muzyki - jamroczik - 09-12-2018 00:21 Ile można na dzień wyciągnąc? |