Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) (/Temat-Graj-zarabiaj-i-zgarniaj-nagrody-test-1-141548)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 17-12-2016 16:14

Pogrubienie dotyczy Twojej postaci. Problem jest tylko z porażką/wygraną w obronach co jest o tyle dziwne, że u niektórych wskazuje dobrze, a u innych jak u mnie czy u Ciebie źle.

EDIT.
Naprawione.

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - mucios - 17-12-2016 16:19

I jeszcze jedno pytanie, od czego zależy kogo zaatakujemy w zakładce "Łupienie graczy"? Na poziomach 4-6 jestem 3 graczem (teraz już 4) pod względem siły. Atakowałem 2 razy i 2 razy atak był w graczy o większej sile niż moja. Czy są to gracze online czy losowy gracz w zakresie poziomów 4-6?

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 17-12-2016 16:20

(17-12-2016 16:19)mucios napisał(a):  I jeszcze jedno pytanie, od czego zależy kogo zaatakujemy w zakładce "Łupienie graczy"? Na poziomach 4-6 jestem 3 graczem pod względem siły. Atakowałem 2 razy i 2 razy atak był w graczy o większej sile niż moja. Czy są to gracze online czy losowy gracz w zakresie poziomów 4-6?

Losowy gracz -+1 poziom od Ciebie, lecz nie mniejszy niż 5. Poprawię zaraz ten błąd w opisie.

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - ToxicIce - 17-12-2016 17:59

Właśnie odebrałem premium za 2.5 k bursztynów i chciałem sprawdzić czy się kumuluje z tym niewykorzystanym. Niestety nie.

Plus jest taki, że transakcja działa jak należy Smile

Planujesz to zmienić Styler aby się kumulowało?

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 17-12-2016 18:03

Oczywiście, że planuję jednak póki co spora jest moja lista zmian i chwilę to potrwa.

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Captain - 18-12-2016 01:15

Przy rejestracji gdzie jest akceptacja regulaminu, po kliknięciu w ten regulamin aby go przeczytać wyświetla się strona z fatal errorem.

Cytat:Fatal error: Call to undefined function googleA() in /home/matcoder/domains/greenknight.pl/public_html/regulamin.php on line 21

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 18-12-2016 01:28

(18-12-2016 01:15)Captain napisał(a):  Przy rejestracji gdzie jest akceptacja regulaminu, po kliknięciu w ten regulamin aby go przeczytać wyświetla się strona z fatal errorem.

Cytat:Fatal error: Call to undefined function googleA() in /home/matcoder/domains/greenknight.pl/public_html/regulamin.php on line 21

Poprawione.

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Captain - 18-12-2016 01:32

W grze brakuje systemu wiadomości między graczami, oraz przede wszystkim systemu raportów z bitew, ataków, wypraw itd.

Wyruszyłem na wyprawe, ale w miedzy czasie poklikałem inne rzeczy i przez to nie zobaczyłem co się wyświetla po ukończeniu wyprawy, a po jej skończeniu nie dostałem za nią żadnego doświadczenia, złota ani ani nic.

Ogólnie pierwsze wrażenie jest naprawdę bardzo słabe (wybacz szczerość ;p) to jeszcze nawet wczesna alfa nie jest. Chyba trochę za wczesnie zrobiłeś te testy. Powinieneś najpierw dodać więcej funkcjonalności (między innymi ten system wiadomości, raporty itd), a później robić testy.

I jeszcze jedna sprawa - zajrzyj na deviantarta albo jakieś polskie forum dla grafików i znajdź jakiegoś grafika który tworzy amatorsko hobbystycznie ładne grafiki fantasy. Myślę, że bez problemy zgodzi się wykonać kilka grafik do Twojej gry za parę dyszek, a jak jest pasjonatem gier to możliwe, że nawet za darmo.

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 18-12-2016 01:34

Nie ma jeszcze systemu żadnych wiadomości dlatego też brakuje raportów. Wiele rzeczy dodaję na bieżąco, możliwe że również wielu brakuje. Dzięki za szczerość.

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Dk2RR - 18-12-2016 10:27

(18-12-2016 01:32)Captain napisał(a):  W grze brakuje systemu wiadomości między graczami, oraz przede wszystkim systemu raportów z bitew, ataków, wypraw itd.

Wyruszyłem na wyprawe, ale w miedzy czasie poklikałem inne rzeczy i przez to nie zobaczyłem co się wyświetla po ukończeniu wyprawy, a po jej skończeniu nie dostałem za nią żadnego doświadczenia, złota ani ani nic.

Ogólnie pierwsze wrażenie jest naprawdę bardzo słabe (wybacz szczerość ;p) to jeszcze nawet wczesna alfa nie jest. Chyba trochę za wczesnie zrobiłeś te testy. Powinieneś najpierw dodać więcej funkcjonalności (między innymi ten system wiadomości, raporty itd), a później robić testy.

I jeszcze jedna sprawa - zajrzyj na deviantarta albo jakieś polskie forum dla grafików i znajdź jakiegoś grafika który tworzy amatorsko hobbystycznie ładne grafiki fantasy. Myślę, że bez problemy zgodzi się wykonać kilka grafik do Twojej gry za parę dyszek, a jak jest pasjonatem gier to możliwe, że nawet za darmo.
Warto zaznaczyć, że jeśli podczas wyprawy opuścisz tą podstronę z czasem, wyprawa zostanie przerwana Smile
Ogólnie gra toczy się bardzo wolno. Z pierwszej wyprawy dostaje się mało złota i doświadczenie, a do następnej trzeba mieć 500 siły - jest to bardzo dużo przy tak wolnym 'expienu'
Obniżyłbym też próg wypłaty impreza
Ale i tak najważniejsze jest to, żeby gra była wypłacalna Big Grin