Poradnik YSENSE (dawne CLIXSENSE) pierwsze kroki - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik YSENSE (dawne CLIXSENSE) pierwsze kroki (/Temat-YSENSE-dawne-CLIXSENSE-pierwsze-kroki-128112) |
RE: CLIXSENSE pierwsze kroki - spaltooln - 13-06-2017 20:35 Musisz na logike "wstrzelac" sie w klucz odpowiedzi. Jesli pytania sa przedstawiane w miare logicznie o dany produkt to wyrazaj chec zainteresowania nim. RE: CLIXSENSE pierwsze kroki - headhunterz - 15-06-2017 12:46 (13-06-2017 20:35)spaltooln napisał(a): Musisz na logike "wstrzelac" sie w klucz odpowiedzi. Jesli pytania sa przedstawiane w miare logicznie o dany produkt to wyrazaj chec zainteresowania nim.To wiadome, ale najpierw trzeba sie do ankiety zakwalifikować. Jakie dane podajecie że jesteście często akceptowani. Chodzi mi tu o wiek, miejscowosc, status itp. Ja już na podstawowych pytaniach zostaje odrzucony.. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka RE: CLIXSENSE pierwsze kroki - zibov - 15-06-2017 20:42 Dlaczego nie mogę założyć tam konta...? CLIXSENSE pierwsze kroki - rustin - 29-10-2017 07:22 Wogole nie wchodzą mi ankiety, próbuję na różne sposoby. Do taskow trzeba mieć konto fb? RE: CLIXSENSE pierwsze kroki - brak - 29-10-2017 08:19 trzeba jest wymagane RE: CLIXSENSE pierwsze kroki - kangurek - 02-12-2017 21:57 Uważam że to bardzo dobry serwis. Osobiście od 04.11 wypełniłem 24 ankiety. Sumy nie podaję bo i po co ? Z tym że u mnie nie ma klikania w reklamy. Strona startowa różni się od tej w pierwszym poście. Jestem nowym użytkownikiem i zakładam że coś się zmieniło. Czy ktoś może to potwierdzić ? Chyba że o czym nie wiem. Wtedy proszę o informację. Nie wiem czy śmiecę, ewentualnie przepraszam. RE: CLIXSENSE pierwsze kroki - DT82 - 02-12-2017 22:58 (02-12-2017 21:57)kangurek napisał(a): Uważam że to bardzo dobry serwis. Osobiście od 04.11 wypełniłem 24 ankiety. Sumy nie podaję bo i po co ?Jakiś czas temu zmieniono odrobinę wygląd strony. Zlikwidowano możliwość wypłaty na PayPal (być może wkrótce wróci), ale za to pojawił się Skrill. Usunięto też konto Premium i klikanie w reklamy. Za to pojawia się więcej ankiet niż bywało to dawniej. Poradnik ten był pisany niecałe 2 lata temu, wkrótce postaram się go pozmieniać i odpowiednio uaktualnić RE: CLIXSENSE pierwsze kroki - kangurek - 02-12-2017 23:07 DT82 dziękuję że odpowiedziałeś. Myślę że możesz śmiało uaktualniać poradnik bo warto. Chociaż to tylko moje zdanie bo nie ma zbyt dużego doświadczenia w tej kwestii. Jednak ten serwis dał mi realne pieniądze, więc wniosek nasuwa się sam. Tobie życzę powodzenia. RE: CLIXSENSE pierwsze kroki - paweldelrey - 06-01-2018 19:40 Jak często pojawiają się ankiety na Clixsense i polecacie jakieś inne strony z ankietami? RE: CLIXSENSE pierwsze kroki - Guxinimod - 07-01-2018 00:48 Na około 10 ankiet ze wszystkich mnie wyrzuciło, z większości za brak kamerki, ale także gdy zaznaczam wiek 19 lat... Irytujące. |