![]() |
Fortadpays - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: HYIP (/Forum-HYIP-348) +--- Wątek: Fortadpays (/Temat-Fortadpays-123946) |
RE: Fortadpays UWAGA problemy z wypłatami - Matthew98 - 30-03-2016 18:54 (30-03-2016 17:00)kernst napisał(a):(30-03-2016 16:34)Matthew98 napisał(a):(30-03-2016 16:31)Fallriv napisał(a):(30-03-2016 16:26)kernst napisał(a): Także, dla nowych wstrzymajcie się z inwestycją w program póki sytuacja się nie wyjaśniA z tym się zgodzę, sytuacja jest conajmniej dziwna i warto poczekać do 8 kwietnia czy się wyjaśni (wtedy minie obiecane 15 dni). Choć na ten moment uważam, że wieszczenie "upadku" to trochę przesada, ale ostrożność lepiej zachować 1. Tak, widzę takie wpisy z twojej strony. Wchodzisz w każdy wątek i piszesz, że niedługo upadnie. Nie ma to jak wykręcać się od własnych słów. 2. Nie twierdziłem nigdy, że są jakieś problemy z wypłatami ![]() Mój dowód wypłaty: ![]() 3. Nie pamiętam żebym zatrudnił cię jako księgowego. Nie siedzisz mi w portfelu i nie wiesz ile zainwestowałem więc czemu wypisujesz kłamstwa publicznie? To jest pomówienie człowieku. Skoro tak chcesz mnie rozliczać to masz screena mojej inwestycji w FortAdPays ![]() Tylko 4 z moich poleconych weszło z większą kwotą. Nikt z moich poleconych z tego forum nawet się do niej nie zbliżył. 4. Wpis z twojego dziennika MPA Zainwestowane: +0$ (ogółem 50$) Zarobione: +7,49 $ (ogółem 1676,09 $) Wypłacone: +0$ (ogółem 208,04 $) I kto tutaj żeruje na poleconych? I ty mnie człowieku oskarżasz o inwestowanie 10 czy 100$ i naciąganie ludzi. Jesteś żałosny. 5. Masz wogóle czelność rzucać takie oskarżenia po tym jak do mnie napisałeś że odpuszczasz sobie inwestycję w FAP bo jest już znany i stary i cytuję "ciężko jest nałapać referatu". Kto tutaj żeruje na komisjach. Z każdym z moich poleconych kontaktowałem się osobiście, pytałem o postępy i odpowiadałem na pytania. Nikt nie pozostał bez odpowiedzi z mojej strony. W dodatku wiele razy powtarzałem, że każda inwestycja w program typu revshare niesie ze sobą ryzyko utraty części lub całości środków. Ja nie mam sobie nic do zarzucenia w tej kwestii. I tobie nic nie daje prawa tego kwestionować. Kończę dyskusje z tobą, bo każdego próbujesz tylko sprowadzić do swojego poziomu. Pisz co chcesz, nie będę marnował na ciebie więcej czasu. RE: Fortadpays UWAGA problemy z wypłatami - NitroCee - 30-03-2016 19:14 Temat juz chyba został wyczerpany, zaprzestańcie bo sie mi juz czytać nie chce ![]() RE: Fortadpays UWAGA problemy z wypłatami - Matthew98 - 30-03-2016 19:22 Cytat:NEWS FLASH LIMIT WYPŁAT DLA PAYZA ZOSTAŁ WŁAŚNIE PODNIESIONY Nie ma planów żeby odsunąć Payzę, natomiast pewnie chcą się od niej uniezależnić. Tak jak na początku przewidująco zrezygnowali z PayPala tak i teraz zabezieczają się przed podobnym ruchem ze strony Payza, I dobrze, bo wcale się nie zdziwie jak Payza wytnie w końcu podobny numer co PayPal. Za dużo kasy im chyba ucieka przez te spory, dużo nowych revsharów powstaje i zaraz upada ![]() RE: Fortadpays UWAGA problemy z wypłatami - NitroCee - 30-03-2016 19:32 To zaraz żaden procesor płatniczy nie będzie już pewny? ![]() RE: Fortadpays UWAGA problemy z wypłatami - Matthew98 - 30-03-2016 19:40 (30-03-2016 19:32)NitroCee napisał(a): To zaraz żaden procesor płatniczy nie będzie już pewny? Jesli rzeczywiscie sie zabezpieczaja to bardzo dobrze. Moim zdaniem taki scenariusz jest mozliwy wiec dobrze byc przygotowanym ![]() RE: Fortadpays UWAGA problemy z wypłatami - Fallriv - 30-03-2016 19:53 2clicpay mógłby w sumie zastąpić procesory do wypłat, bo wypłaty z FAP do 2CP są bez prowizji, a z 2CP możemy przelać w dowolne miejsce od Paypala po Skrill. Gorzej z wpłatami, wygodniej byłoby nadal mimo wszystko wpłacać bezpośrednio z z procesorów lub BTC. Zobaczymy ![]() RE: Fortadpays UWAGA problemy z wypłatami - kernst - 30-03-2016 20:03 1. Nie wykręcam, nie przekręcaj moich słów, powiedziałem że niedługo pociągnie a nie że padnie lada moment ![]() 2. Problemy z wypłatami są, a jeżeli tego nie widzisz, jesteś po prostu głupcem ![]() 3. Trochę Ci zeszło, żeby przerobić ![]() moje zrobione tak samo jak Twoje ![]() 4. MPA naucz się odróżniać zarobione a wypłacone, z 50$ możesz rok re-inwestować i też tyle uzbierać w programie, co za bezmózg ![]() ![]() Tym czym się różnimy to że ja oferuję pomoc i nie naciągam na wchodzenie w program który ma problemy z wypłatami i jest dosyć wiekowy ![]() ps. szkoda że nie skopiowałeś tutaj wpisu "przekazane poleconym" tego było więcej jak "wypłacone" ![]() ![]() ![]() 5. W przeciwieństwie do Ciebie ja komisje zwracam czego przykładem jest MPA i nie proponuje nowym użytkownikom programu prawie ponad półtora rocznego 6. Zawiść? ![]() ![]() ![]() (30-03-2016 18:54)Matthew98 napisał(a): Z każdym z moich poleconych kontaktowałem się osobiście, pytałem o postępy i odpowiadałem na pytania. Nikt nie pozostał bez odpowiedzi z mojej strony. W dodatku wiele razy powtarzałem, że każda inwestycja w program typu revshare niesie ze sobą ryzyko utraty części lub całości środków. Leże i kwiczę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Fortadpays UWAGA problemy z wypłatami - Cobra1974 - 30-03-2016 20:10 Hehehe, widzisz Matthew. Z takimi jak on nie warto rozmawiać. To są tak zwane trolle internetowe, wystarczy olać gościa i tyle. Jakbyś mu nawet przekazał całą swoją wypłatę to i tak by nie uwierzył ![]() RE: Fortadpays UWAGA problemy z wypłatami - kernst - 30-03-2016 20:17 Nazywasz mnie trollem bo ostrzegam innych przed ew. stratą środków w tak wiekowym programie? ![]() ![]() Ok, ucinamy temat i działamy, a czas zweryfikuje ![]() RE: Fortadpays UWAGA problemy z wypłatami - Matthew98 - 30-03-2016 20:19 (30-03-2016 20:10)Cobra1974 napisał(a): Hehehe, widzisz Matthew. Z takimi jak on nie warto rozmawiać. To są tak zwane trolle internetowe, wystarczy olać gościa i tyle. Jakbyś mu nawet przekazał całą swoją wypłatę to i tak by nie uwierzył Wiem, wiem. Jak mówiłem - daje sobie spokój bo takiemu nie dogodzisz. Nie, nie nazywa cię trollem, bo kogoś ostrzegasz. Każdy pisze że narazie trzeba się wstrzymać i poczekać na rozwój sytuacji. Więc pomyśl dlaczego wychodzisz na internetowego napinacza ![]() Wymaganie, żebym udostępniał jakiekolwiek dane w internecie to jest zwykła bezczelność. Najlepiej to jakbym mu podał swoje pasy do Payza żeby mógł "zweryfikować" ![]() Niech pisze sobie co chce- zlewam. |